Arany vagy törpe hörcsögöt érdemesebb tartani? Érveket is írjatok légyszi!
Nekem volt mindkét hörcsög. Az arany az nagy, s miután megkaptam a törpét, olyan fura volt, hogy fele akkora mint a másik, olyan kis törékenynek tűnt de ugyan olyan strapa bíró kis szőrmók mint a nagy.
Szerintem semmi lényeges különbség nincs a két hörcsög fajta között. Szeretni való mind a kettő. Életkorban volt némi eltérés. Nálam az aranyhörcsögök 5-6 évig éltek, a törpék meg 3-5 évig.
Van itthon mindkettő, alapvető különbség, hogy a törpehörcsög sokkal gyorsabb, én azt nem is tudom kivenni, bár nem is nagyon akartam erőltetni, megsimogatni a terráriumban is tudom. Félnék tőle, hogy nem tudom megfogni, ha kiugrik a kezemből.
Az aranyhörcsög sokkal nyugodtabbnak tűnik nekem, azt simán kiveszem, simizem, az ágyon szoktam hagyni mászkálni, mert a földön nem tudok minden zugot elzárni előle, hogy ne bújhasson el.
De szeretem mindkettőt alapvetően. :)
aranyhörit kérj sztem id
enyém most is itt van és bújik be a ruhám ujjába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!