Nem lesz bánatos a gyémánt galambom?
Figyelt kérdés
Van négy gyémánt galambom abból kettő felnőtt vagyis pár. A másik kettő a gyerekek. :)
Tegnap sajnos itt hagyott a legkisebb galamb. Attól félek, hogy a testvére bánatos lesz mert ott ült vele két napon át, meg egy kalitkában voltak. Ő most sajnos magányos lett a "nagy" kalitkában?
2013. dec. 29. 15:52
1/6 anonim válasza:
előbb utóbb már csak hamu lesz belőle
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon szomorkodik, akkor készíts belőle levest. Boldogabb lesz tőle, és így legalább nem pazarlod el a húsát.
3/6 A kérdező kommentje:
Ti egy nagy parasztok vagytok!!!!
2014. jan. 2. 23:41
4/6 SzabadosBT válasza:
Apum kettő gyémánt galambot kapott, az egyik elpusztult, a másikat másféle madarakhoz rakta. Most jelenleg a zebra pinytyeknél van. Rakd őt más madarakhoz a társaság miat.
5/6 anonim válasza:
Nekem is van egy pár gyémánt galambom, az első tojó elpusztult. Én jobban kiborultam, mint a hím, szóval azt mondanám, hogy túléli...
6/6 anonim válasza:
Velünk is ugyanaz történt, mint az előttem szólóval. Az én madárkám is egyedül maradt. Azt kell róla tudni, hogy eléggé szelíd.
Én beszélgetek vele és a közelében vagyok. Ha mély, búgó hangon beszélek neki (házimunka közben), akkor figyelget, válaszol is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!