Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van-e közületek valaki, aki...

Van-e közületek valaki, aki úgy vélekedik, hogy az állatok a legnemesebbek, legszeretnivalóbbak, a túlnyomó többségben hazudozásra, képmutatásra képes emberekkel szemben?

Figyelt kérdés
Nálam alapból az az igazság, hogy az állatokat többre becsülöm az embereknél. Az ember képes a legmocskosabb tettekre embertársaival szemben, a legrafináltabb, hazudozásra, képmutatásra képes.... Az állatok nem tudnak hazudni, ha szeretnek, valóban szeretnek, önzetlenek, hűségesek....
2009. nov. 27. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Én:) Már lassan ott tartok hogy UTÁLOM az embereket..... és magamat is mert "ezek" közé tartozom...
2009. nov. 27. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Én is így vélem. az én szememben az ember egy apró kis ............. Az állatokat pedig magamnál is jobban tisztelem!
2009. nov. 27. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
"minnél több embert ismerek meg annál jobban szeretem a kutyámat" ...hát igen van benne valami.
2009. nov. 27. 20:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy így látjátok! Az állatok nemes lények, mert őszinték, hűségesek és majd' megszakad a szívem, amikor betegek és szenvednek. Az én drága barátom, a kutyusom amikor elhalálozott (rákos volt, na ezt az időszakot nem kívánok senkinek, részemről a lelki gyötrelmeket, a kutyuskám részéről a szenvedéseket), elaltattuk nehéz szívvel, hogy ne szenvedjen, sírtam és az egész család is, mindannyiunk nagyon szerette. Ő családtag volt nálunk. Öcsémnek most van egy cuki goldija (golden retriever), őt is imádom, ill. imádjuk mindannyian, az egész család. Mintha az én kutyám lenne, mindig veszek neki valami finomságot :-).

Az állatorvosa a kutyusomnak anno felhívta a figyelmünket, hogy ritkán adjunk kutyusoknak, macsekoknak tápot, mert rákkeltő anyagok vannak bennük!!!! Ezt azért írom itt le, hogy Ti is tudjatok erről!!!

2009. nov. 27. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

sokkal egyszerűbb folyamatok zajlanak le az agyukban, igazából az ember sokkal jobban képes szeretni, az állatnál ösztönös, megtanulták az évszázadok során hogy a kajáért kedveskedni kell

de állat és állat között is iszonyatosan nagy különbség van, vannak hogy megeszik a kölyküket, vagy ők is tudnak "hazudni", átverni vkit, macskák is általába elég önzőek stb stb

állatokból lettünk. az evolúció így hozott minket létre, bizonyára azért maradtunk fent mert hatásosak vagyunk, de korántsem vagyunk tökéletesek

viszont képesek vagyunk gondolkodni és szembeszegülni az ösztöneinkkel, aki erre képes és ellöki magától az önző életformát szerintem sokkal többre értékelendő mint egy állat. de igazad van az emberek túlnyomó többsége semmirevaló söpredék

2009. nov. 27. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor figyelmeztetett minket a doki, amikor már a kutyusunk rákos lett, de ha nem lett volna, őt sem ismerjük meg és így nem mondhatta azelőtt, hogy a betegség kifejlődött....
2009. nov. 27. 20:41
 7/9 A kérdező kommentje:
20.40-esnek: igen, egyetértek, bár a kérdésem kiírásakor csak az ember-állat kapcsán gondolkodtam, az állatok viszonyulására az emberhez, ami a világ egyik legnagyszerűbb megnyilvánulása :-)
2009. nov. 27. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
tényleg lenyűgöző ahogy a tigrisek viszonyulnak hozzám
2009. nov. 27. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a legkedvesebb kiskutyámat agyonlőtték, amikor megmerte közelíteni a szomszédunk yorkiját.. (tacsi volt a kutyám) azzal az indokkal " nehogy bántsa a mi incuri pincuri kis angyalkámkat" lelőtték. Nah ezek után hogy viszonyuljak az emberekhez?
2009. nov. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!