Van olyan pók Magyarországon, ami megcsípi az embert éjjel?
Figyelt kérdés
A lábamon szúnyogcsípéshez hasonló vörös puklik vannak, viszketnek, és kicsi seb van a közepükön... És lehet, hülye kérdés, de: ezek a pókok az ember vérét szívják, mint a szúnyog??? Amúgy mivel táplálkoznak? És miért legtöbbször az ember lábát csípik meg, nem mondjuk a karját...?2009. nov. 27. 12:29
2/12 anonim válasza:
sőt olyan is van ami nappal.
egyébként engem már csípett meg pók éjjel, de nem tudom milyen fajta.
3/12 anonim válasza:
nemtudom mi a nevük, de nem szívják a véredet, hanem simán csak megcsípnek.
4/12 anonim válasza:
Pók is lehet, de akár ágyi poloska is, azok éjjel jönnek elő és főként "lábra mennek".
5/12 anonim válasza:
Barátnőm 2 éves kislányának pont ilyen csípései voltak.
A doktornő szerint pók csípte meg adott rá valami ecsetelőt és két hét alatt elmúlt.
Annyit tudok a pókról.hogy elég nagy és átlátszó valószínűleg a redőnytartóból bújhatott elő.
7/12 anonim válasza:
Ágyi poloska, most élik fénykorukat mert egyre hidegebb van odakinnt és másznak be a házakba csapatostul! TAKARÍTÁS FERTŐTLENÍTÉS ez az egyetlen megoldás ellenük.
8/12 anonim válasza:
Engem is megcsípett egy sumák pók egyik éjjel,de ő a hátamon és nem olyan volt,mint egy szúnyogcsípés,hanem mintha kiharaptak volna a bőrömből egy darabot! 2 hétig viszketett,majd a 3. héten kezdett eltűnni. A büdös szemét!
9/12 A kérdező kommentje:
:S köszi a válaszokat... Azért az ágyi-poloska dolgot átgondolom, és jó alaposan kitakarítok...
2009. nov. 27. 16:02
10/12 A kérdező kommentje:
Megcsípnek, jó, de valamit belémjuttatnak, hogy viszket tőle, nem? :S Csak kérdezem... és miért csípnek meg? Szórakozásból? Valami okuk csak lehet rá... Mi játszódhat le a fejükben közben? (csak félig viccelek...:) Értem ezeket a kérdéseket az ágyipoloskára is...
2009. nov. 27. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!