Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Elpusztult az 1-2 napos...

Elpusztult az 1-2 napos kutyus amit az osztálytársam kapott?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam most(tegnap-tegnapelőtt) kapott egy kutyust de már MA! Elpusztult! :( nagyon megesett rajta a szívem!ha veletek megtörténNe hogy éreznétek magatokat?

Bár gondolom nem eshetett neki se jól...Néha arra is gondolok bár NE kapta volna meg!! ;(

2013. dec. 26. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, és írtam, hogy tökmindegy hogy 2 napos vagy 3 hetes, mindenképpen elpusztult volna ;)
2013. dec. 26. 23:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát ez nem megnyugtató! :(
2013. dec. 26. 23:59
 13/19 anonim ***** válasza:
23%

kiskutyát TÖRVÉNYILEG 7 hetes kora elött TILOS elválasztani az anyától.

Hogy mit éreznék? valszeg addig rúgnám az előző tulajt amig élne (már ha a kutyát vették)

2013. dec. 27. 00:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudtam hogy illigális de ők se tudhatnák
2013. dec. 27. 00:01
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

3 hetes korában még bőven az anyja mellett a helye, csak 8 hetes koruk után választhatók le... (ami nem mellesleg törvénybe is van foglalva)

komolyan, az állat tartást engedélyhez kötném... :(

2013. dec. 27. 00:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak szegény kutyát sajnálom.

8-10 hetes koruk előtt nem szabad leválasztani az anyjától. Aki ezt nem tudja, az NE tartson kutyát. Az megint más, ha az anyja elpusztul, de akkor nagyon körültekintően kell vele foglalkozni.

Hülye volt az is aki odaadta a kutyát, de az is, aki így megvette/elfogadta.

2013. dec. 27. 09:01
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem akitől kapta a kutyát az meg akart hamar válni a kicsiktől és azért adta oda. Még nagyon picike volt. :( Melegben lett volna a helye. És ha látszott volna rajta mix baj lesz dokihoz vinni. És akkor már mondta volna a doki hogy hamar lett odaadva. És visszavitte volna. A halála attól is függ mivel etette. DE MINDENKÉPP a mamijával lett volna a helye.
2013. dec. 27. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Az osztálytársad karácsonyi ajándéka volt a fontos! Gondolom a szülei se tudták, hogy ezzel megölik azt a csöppnyi jószágot. Talán valamilyen lelkiismeretlen kutyaszaporítótól vették. Ha mégis kutyát akar az osztálytársad, menjen el a szüleivel menhelyre és hagyja, hogy a kutya válasszon. Hűséges társa lesz. De ne picit, hanem pár hónaposat vagy 1 éveset vigyen haza.
2013. dec. 29. 17:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Ő három hónapos és nagyon aranyos.

[link]

2013. dec. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!