Nektek milyen házi kedvenceitek vannak? 19L
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 19:22
11/20 anonim válasza:
Van egy fekete nagyon édi macskám,aki bujos,de ugyanakkor vágyik a szabadságra. Azt is tudom h kos a horoszkopja,mivel,ott voltam mikor megszületett. De a kutyákat jobban szeretem mert azok hüségesebb állatok.
16/20 anonim válasza:
macsek, két höri, tesómnak egy degu. a kutyám nemrég halt meg. :((
17/20 anonim válasza:
am de sok embernek van papagája :D
18/20 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg 2 aranyhalam van :D de elottuk volt torpenyuszim, tengeri malacom, vadaszgorényem, kutyám és papagájaim is.
Pont gondolkozok rajta, hogy mi legyen a kovetkezo állatom, csak nehéz donteni. :)
2014. jan. 5. 19:11
20/20 anonim válasza:
Halak 100 literbe(3 xifó, 2 guppy(a kishalakat mindig elajándékozom), 4 foltos páncélosharcsa, 10 neonhal, 6 rózsalazac(tehát 25 hal)), 2 db cuki leopárdgekkócska, 1 db zöld leguán, 1 db szakállas agáma, 2 db hullámos papagájkám is van. Imádom őket teljes szívből. Korábban is volt már 3 szakállas agámám(külön-külön, nem egyszerre), és halacskáim is mindig voltak. Anyukámnak pedig van egy narancssárga színváltozatú zöld leguánja. Ja és papagájom is volt már többször is(nimfa, hullámos, kecske). Szeretem a háziállatokat szelídítgetni és gondozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!