Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Akkor most bolhás vagyok? Mit...

Akkor most bolhás vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
bent van a kutya-macska. hiába vannak rendszeresen kezelve, egy két bolha mindig van bennük. tegnap hajmosás után a kutyával voltam, hirtelen elkezdett viszketni a fejem. csak viszketett viszketett, szinte gondoltam hogy mi lesz...aztán érzem hogy a homlokomon van valami, hát láss csodát bolha. sikerült megölnöm. azóta nem viszket, néha néha érzek valami mozgást, de ilyet hajlamos vagyok beképzelni. elképzelhető hogy csak az az egy volt? én hogyan tudnám kiirtani őket magamból?
2013. nov. 28. 07:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyugi! Így már én is jártam mikor a menhelyen önkénteskedtem. Ott azt mondták,hogy van külön ember, és állat bolha. Jelen esetben szerintem egy "állat bolha" tévedhetett el, és rajtad landolt. Maximum beléd csíp, de rájön hogy nem ez az amit akart..:) Amúgy ne csak a kutyát,cicát bolhátlanítsátok hanem a környezetüket is.( alvoágyuk, a kedvenc hely ahol feküdni szoktak, konkrétan az összes helyet végig fújni ahová bejárnak, erre van külön fújós bolhairtó spré:)
2013. nov. 28. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!