Mi a neve annak kis cuki nagyszemű majomnak?
Nem. De köszi! ..és közben addig-addig,h sikerült is rálelnem :) . Törpe lajhár. ezen a videón zabálnivaló!!
4-essel egyetérétek maximálisan!
Másrészt én úgy tudtam, hogy a lajhárnak az ujjai végén vannak hosszú, hegyes körmök is, amelyek segítik a kapaszkodásban. Ennek a kis jószágnak pedig nincs!
Aranyos, de kétségeim vannak, hogy valóban a lajhárfélék családjába tartozik-e?
Igen, nagyon aranyos, de tudod te, mit él át ez a kis állat, mire valami gazdag görény lakásának selyempárnájára kerül?Beragasztott papírdobozokban csempészik főleg Japánba és Oroszországba, ahol több ezer dollárért cserélnek gazdát.Van, hogy az anyától veszik el a kicsinyeit, vagy az egész család egy kis ketrecbe kerül, hogy egy milliomos mutogathassa a jacht klubos barátainak.Az út során több állatka belepusztul a körülményekbe, hiszen vadállat, a természetbe való.
Én ilyeneket nem is nézek, mert csak elönti az agyamat a düh és az ölniakarás, hogy a csempészekkel ugyanezt én is megtegyem, mint amit ők művelnek ezekkel az apróságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!