Vettem magamnak 1 Szürke patkányt de a barátnom nem szerti mit tegyek?
Figyelt kérdés
#patkány-állat
2013. nov. 20. 01:13
2/9 anonim válasza:
Ne tartsd őket egy szobában. :) Ha nem szereti a patkányokat nem sokat tudsz tenni, hogy megszeresse. A legegyszerűbb, ha nem kényszeríted rá őket, hogy egy légtérben legyenek. :)
3/9 A kérdező kommentje:
amiotta tenyésztem oket ki van akadva
2013. nov. 20. 01:36
5/9 anonim válasza:
"Vettem magamnak 1 Szürke patkányt"
Akkor hogyan tenyészted "őket"?
Rakd az állatot a zárt helyére, amikor nálad van a barátod.
6/9 anonim válasza:
A barátnőd helyében vennék egy macskát.
8/9 anonim válasza:
Fesd be kékre.
Egyébként 1 patkányt hogy tenyésztesz? Vagy a barátnődet tenyészted a patkánnyal? Annak én sem örülnék...
9/9 anonim válasza:
Ajándékozd el, mivel a patkányok társas állatok TILOS őket egyedül tartani!!! Vagy dobd ki a párod és vegyél neki AZONOS NEMŰ társat :) ;) (Nekem 4 lányom van és egy adoniszra sem cserélném le őket, több szeretet tudnak adni, mint a legtöbb ember.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!