Tényleg mi vagyunk a bunkók?
Szépségszalonban dolgozok, ahova egyre több vendég akar kutyával bejönni. A főnök ezt nem nézi jó szemmel (jogosan)mert sokszor idegesek, ugatnak, morognak, bepisilnek. Arról nem is beszélve, hogy az ÀNTSZ sem dícsér meg érte.
A vendégek viszont fel vannak háborodva, hogy milyen sz.r hely, ahova nem hozhatják be a kicsikéjüket.
Szeretem a kutyákat, de nem ilyen helyre valók.
Teljesen jogtalanul háborodnak fel a vevők!
Az oké, hogy 'annyira cukker a kis tünci-münci kutycsi, hogy belefér a cuki tatyiba, és vihetem akármerre'
De arra még sosem gondoltak, hogy mit érez a kutya?
Sokáig kell bezárva lenni egy idegen helyen, több gazdi kutyájával együtt, és mindenütt ismeretlen emberek, és fura szagok vannak (=szépészeti cikkek)
Nem hinném, hogy túlzottan imádják :/
előző vagyok, és nem 3-as, hanem 4-es...
És nagyon fáradt.
Én sem értek egyet azzal, hogy mindenhova hurcoljuk a kutyát bár én is visze magammal sokfelé, de nem oda ahol órákig nyugton kell lennie, mert az nem jó neki sem.
Próbáljatok elkeríteni egy részt ahova be lehet tenni a kutyát tagyóstúl, a gazdi hozzon neki játékot és tegye be a kutyamegőrzőbe.
Sok vendéget fogtok vele nyerni.
Gondolhattok azokra is, akik meg azért nem jönnek vissza, mert bent vannak a kutyák.
Nekem valamikor semmi bajom nem volt a kutyákkal, de mióta nem nevelik meg őket, és mióta a két gyerekemnek kutya-és macskaszőr allergiája lett (mert volt macska és kuya is, nem azért, mert eltiltottam őket), azóta rühellem, ha ültömben unatkozó kutya dörgölődzik a lábamhoz és otthagyja a szőrét.
És még étteremekben is! Megáll az ész.
Dehogy vagytok bunkók... mégiscsak egy tiszta és higiénikus helyre vágyik az ember, mikor szépségápolni megy, bakker.
Köszönöm a vàlaszokat. Èrdekes módon nagytestű kutyàval senki nem akart még bejönni, csak az ölebeket cipelik magukkal. Ma pl bejött egy hölgy, hogy jönne manikűrre, de előbb hazaviszi a kutyájàt (Németjuhász), tudjuk-e fogadni. Eszébe nem jutott, hogy behozza.
A kutyasarok meg cuki ötlet, de nem szèpségszalonba, ahol fontos a higiénia, ràadásul valakinek figyelni is kellene ott.
Persze tudom, a kutya sokszor tisztább, mint az ember, de a büntetést nem a vendég fizeti, ha ellenőrzést kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!