Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Átlagosan a kutyák vagy a...

Átlagosan a kutyák vagy a macskák okosabb állatok?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 21:42
1 2
 11/14 Vörösnefelejcs ***** válasza:

A macska megtanulja, ami neki jó, a kutya azt is, ami neked is jó. A macska okos, hogy ne szolgáljon, hanem kiszolgáltassa magát, a kutya meg szegény butácska, megtesz mindent neked.

Melyik él jobban? :) Na, az az okosabb.

2013. nov. 7. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt cicám.Pillanatok alatt szobatiszta volt,ha szomjas volt a mosogatonál csimpaszkodott,ha hétvége volt nem csörgött az ébresztö ora, kezdte nyomkodni.Bekapcsolta a hifit és eléfekudt.Ha hivtam mindig jött.Egyedul csinálta senki nem tanitotta.Most kutyám van ,nehezebben ment a szoba tisztaság de éppen olyan okos ,ami fontos neki ö is megtanulta egyedul,ami nekem volt fontos arra megtanitottam.Mindegyik okos,csak más a természetuk és más elvárások vannak feléjuk.
2014. márc. 23. 07:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet itt napokat vitatkozni,megváltani a világot,de ezt nem lehet eldönteni.A macska úgy okos ahogy,a kutya meg úgy okos ahogy ő.Teljesen más kategória.Akinek csak macskája volt,az persze hogy azt mondja hogy a macska,akinek csak kutyája,annak a kutya.Akinek meg mindkettő az meg nem MINDIG tud választ adni.Ez úgy is egyedtől függ.
2014. márc. 23. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Én mondom,a macskából csak annyit látok hogy a legtöbb szemtelen,szarik a fejedre,csak hergeli a többi állatot,és kitudja hogy napközben hol van,én nem bírom hogy elzavarni a kertből,mert amíg én játszok valahol a kutyával,bejön,felzabál mindent,oda szarik.A kutya az saját magának is megteszi a dolgokat,és a gazdijáért is kiáll,megtanulja amit az kér tőle.De egy macskától ne várd el hogy megvéd,vagy megtanítasz neki bármit is.

(én is kutyás vagyok,nekem ez az álláspontom,akinek nem tetszik,nem kell olvasgatni;) )

2014. márc. 23. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!