Valaki tud olyan bevált praktikákat amivel el tudom űzni a nyestet a cserép alól, tetőről?
Minden este dörömböl, nem tudunk tőle aludni sem.Gondolom a cserép alatt van.Én, mint nő, hogyan tudom ezt onnan kiűzni?
Köszi előre is
Meg kell keresni, hogy hol megy be, és elzárni az útját.
Előbb azonban érdemes körülnézni a padláson, nem fialt-e oda.
Egyébként nagyon tiszta állatok, nem csinálnak nagy felfordulást a padláson. Csupán télire költöznek be.
Sajnos a macskát bántja a nyest, azért azt csak nem dobom fel :))
Már elzártuk többször a bejáratát, de mindhiába!
A kutyát nem lehet feldobni? :o)
de az utolsó hozzászólóét kipróbálom és a padlást is átkutatjuk!
Várok még ötleteket, köszi a válaszokat
Engem, egyébként nem zavarna, hogy ott van, csak a cserepeket ne lökdösné le.Sajnos nagyon nagy családi emeletes házban lakom és nehéz felmenni, a tetőkibújót pedig már nem Apukámnak találták ki!
Lehet, hogy nem hiszitek el, de a környéken (utcában)
nincs olyan férfi aki megcsinálná :(((
vagy ha meg is tudná, akkor pénzért!
Nyugi utolsó hozzászóló, nem vagyok állat kínzó, szeretem az állatokat, eszem ágában sincs ártani neki, ezért is vagyok kíváncsi olyan praktikákra, amiben nem sérülhet meg, mert hallottam, hogy valami kénes valamivel is ki lehet űzni, amit meg kell fent gyújtani, de se az állatot sem a házat nem akarom felgyújtani!
Köszi mindenkinek, várom a továbbiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!