Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Valaki tud olyan bevált...

Valaki tud olyan bevált praktikákat amivel el tudom űzni a nyestet a cserép alól, tetőről?

Figyelt kérdés

Minden este dörömböl, nem tudunk tőle aludni sem.Gondolom a cserép alatt van.Én, mint nő, hogyan tudom ezt onnan kiűzni?

Köszi előre is

2009. nov. 10. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Meg kell keresni, hogy hol megy be, és elzárni az útját.

Előbb azonban érdemes körülnézni a padláson, nem fialt-e oda.

Egyébként nagyon tiszta állatok, nem csinálnak nagy felfordulást a padláson. Csupán télire költöznek be.

2009. nov. 10. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
macskával:)))))
2009. nov. 10. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Kutyasz@rral! De tényleg! Rettentően utálja a kutyagumi szagát és a közelébe se megy. Énnis ezzel űztem el a padlásról.
2009. nov. 10. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a macskát bántja a nyest, azért azt csak nem dobom fel :))

Már elzártuk többször a bejáratát, de mindhiába!

A kutyát nem lehet feldobni? :o)

de az utolsó hozzászólóét kipróbálom és a padlást is átkutatjuk!

Várok még ötleteket, köszi a válaszokat

2009. nov. 10. 17:47
 5/9 Salx Narval ***** válasza:
Egyet tarts szem előtt, a nyest olyan helyet választ, ahol táplálékot talál,egér,patkány,madártojás, stb.Ha elzavarod, lehet, hogy ezek az állatok fognak elszaporodni és az még kellemetlenebb lesz.Ha az elűzés mellett döntesz, meg kell keresni a rést, ahol be tud menni és be kell tömni.Abban viszont biztos lehetsz, hogy amíg van nyest a háznál,nem fognak elszaporodni a rágcsálók, jobb vadászok a macskáknál.
2009. nov. 11. 09:30
 6/9 Salx Narval ***** válasza:
Most olvasom, hogy már elzártátok az útját, de hiába.Kérj meg egy ügyes férfit a környéken, biztos akad aki segít.
2009. nov. 11. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csak arra kérlek , hogy úgy próbáljátok elűzni, hogy ne haljanak meg!!Tudom, hogy nagyon zörögnek, mert nekem van egy nyestem és mikor játszunk rettentően nagyokat ugrik és hupog az egész platz!
2009. nov. 11. 15:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Engem, egyébként nem zavarna, hogy ott van, csak a cserepeket ne lökdösné le.Sajnos nagyon nagy családi emeletes házban lakom és nehéz felmenni, a tetőkibújót pedig már nem Apukámnak találták ki!

Lehet, hogy nem hiszitek el, de a környéken (utcában)

nincs olyan férfi aki megcsinálná :(((

vagy ha meg is tudná, akkor pénzért!

Nyugi utolsó hozzászóló, nem vagyok állat kínzó, szeretem az állatokat, eszem ágában sincs ártani neki, ezért is vagyok kíváncsi olyan praktikákra, amiben nem sérülhet meg, mert hallottam, hogy valami kénes valamivel is ki lehet űzni, amit meg kell fent gyújtani, de se az állatot sem a házat nem akarom felgyújtani!

Köszi mindenkinek, várom a továbbiakat!

2009. nov. 12. 08:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb egy élve fogó csapda.Tojás csalinak ,ha megvan elszállítod minél messzebbre egy erdős részre és szabadon engeded.Semmi baja nem lesz az új helyen, élelmesek.Én fogtam és áttelepítettem már 4-et (mindet máshonnan).A leghumánusabb megoldás szerintem.
2009. nov. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!