Mit tegyek ha nekem akarnak adni egy kutyust de nincs ahol tartani?
"Mit tegyek ha nekem akarnak adni egy kutyust de nincs ahol tartani?"
Segítek, mondd ez az ajándékozónak:
- Köszönöm szépen, de sajnos nincs hol tartanom a kutyát, ezért nem fogadhatom el.
Ennyi.
Sem embernek (!), sem állatnak nem jó a lakás.
"de nehogy elfelejts vele foglalkozni"
Hát igen, erre nagy az esély a kérdező követelőző, durcás kisgyerek stílusából következtetve...
8-as vagyok.
természetesen úgy értettem, hogy jó a lakás, hogy kistermetű kutyának nem szűk egy lakás, amíg 2 sétáltatás között várakozik. Persze nem lehet kizárólagosan lakásban tartani egy kutyát, van mozgás igénye és a környezet változását is igényli, csak úgy, mint az ember.
És igen, azért mondtam, hogy nehogy elfelejtsen foglalkozni vele, mert hányszor láttam már lelkes állatbefogadókat, akik amint szembetalálkoztak a temérdek tennivalóval, elhanyagolták inkább, aztán elajándékozták "családi okok" miatt vagy "idő hiány" miatt... És kertbe sem kell amúgy kennel, elég egy kutyaház... én is nagyon szeretnék kutyát, de lakásban lakom, van 2 cicám, és nem lenne időm még egy háziállatra úgy, hogy első gyermekemet várom :) De amint felnő a gyerek és kertes házunk lesz, mindenképpen befogadunk egyet :) ADDIG VISZONT NEM, MERT A KUTYÁNAK NEM LENNE JÓ, KEDVES KÉRDEZŐ. Ha ez viszont téged nem tart vissza, akkor elég rosszakat fogok rólad gondolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!