Miért olyan élvezetes a vadászat?
"pedig semmi megerőltetőt nem tettek"
Ültél te már lesen órákon keresztül mozdulatlanul, csak azért hogy ne vegyen észre az állat? Mert igen, 20-30 méterről simán kiszúrja hogy van ott valaki. Azért az is fárasztó tud lenni. Viszont én jobban díjazom a puskás vadászat helyett az íjjal történő elejtést ahol aztán tényleg be kell cserkelni a vadat.
Mellesleg a mészárlás az ami a vágóhídon van, ezt egyáltalán nem lehet összehasonlítani vele, mert itt még mindig több esélye van az állatnak.
Nem vagyok vadász, félre ne értsél, de az ilyen csőlátású emberektől falnak megyek. Neked már rögtön mindenki mészáros aki valaha is leölt egy állatot?
Amúgy puskával lőni nem olyan egyszerű mint hiszed.
Előre bocsájtom,hogy ezen az oldalon soha nem sértettem meg még senkit!Most lehet sikerül.A vadászat számomra egy szánalmas,egoista,ám ugyanakkor folyamatosan bizonyítani vágyó emberek megkülönböztetett csoportjának"úri"időtöltése.
Mikor a természetben eltöltött szabadidőmben igen ritkán utolér a csoda,hogy láthatok egy vadon élő LÉNYT,elönt a méreg ,hogy valaki épp lesben áll valahol,hogy ezt kiirtsa!És másnap büszkén felteszi arra az idióta kalapjára a véres harci díszt!!És itt természetesen nem a tervszerű vadgazdálkodásról beszélünk.
Én pl soha nem tudtam megérteni mi visz rá egy embert arra, hogy elvegye egy másik élőlény életét , csak azért mert meg tudja tenni.
Ha azért teszi mert kell a túléléshez akkor semmi probléma nincs ezzel, de a szórakozásból vadászatot én személy szerint nem tolerálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!