Denevérek nappal?
Figyelt kérdés
Pár napja felfigyeltem rájuk, a házunk környékén köröznek és zajonganak napközben, ma különösen sok van, jelenleg is odakint repdesnek mindenfelé. Nem vagyok hozzáértő, de tudtommal a denevér éjszakai állat. Minek köszönhető vajon mindez?2013. szept. 16. 18:23
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valahol kirakták őket egy padlásról? Vagy lezárták a nyílást, ahol eddig ki-be járkáltak? Tényleg fura, ha nappal ennyire aktívak, szóval szerintem valaki felzavarta őket. Főleg nagy melegben, erős napsütésben nem normális, olyankor nem tudnak jól tájékozódni, és könnyen ki is száradnak, ha sokáig nem isznak.
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy megzavarta őket valami.
Ha csak egy lenne,azt mondanám,lehet beteg(veszettség)de így hogy több van,ez kizárt.
3/3 anonim válasza:
Teljesen hétköznapi jelenség. Panelban lakom és tele van velük az összes rés a falban. Augusztus környékén élednek a legjobban és már délután 3 körül igencsak verőfényes napsütésben röpködnek!!!!
A tankönyvekből én is úgy tudtam, hogy éjszakai állat de mivel már vagy 10 éve együtt élek velük mondjuk úgy hogy délutáni-éjszakai. Reggel nem repkednek az tény. Későn kelők. És nem hiszem, hogy bármi zavarná őket mert akkor nem értem mért nem húznak vissza a barlangokba ahová valók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!