A kutyam eggyaltala nm eszia tapot, neh eggyet kettot szetrag d ennyi. Talalkozott mar vlaki ezzel az esttel? Es hogy szoktattatok ra a tapra?
Szerintem ne foglalkozz vele rakd ki neki 1 kutyatalba,es ha nincs mas ugyis megeszi hidd el nekem.
A mienk is igy van vele nem kaphat mindig fott kajat ezert van tap az ki van rakva a tanyerjaba es ha nincs mas es ehes akkor megeszi.
Szia!
(A főtt étel nem s túl egészséges a kutyáknak.)
Semmi képp ne etesd túl gyakran mert el fog hízni és nála is kialakulnak a későbbiekben azok a betegségek, mint ilyen esetben az embereknél.
Kerüld a kézből etetést, mert már most is teljesen rászokott és csak a bajod lesz vele.
Először ne száraz tápot adj neki, hanem konzervet, talán azaz ami közelebb áll a főtt ételhez, amennyiben ezt is otthagyja egy kis fazékban/lábosban melegíts rajta DE NE LEGYEN FORRÓ és úgy rakd a táljába majd utána hagyd magára. Evésnél nem kell hgoy ott legyél vele. A meleg étel sokkal hamarabb fogja vonzani az illatával mint a "száraz keksz" (=táp).
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!