Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit csinál egy biológus...

Mit csinál egy biológus Magyarországon?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 10:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
90%
nekem az anyukám biológus és baktériumokat vizsgál
2014. jan. 3. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én munkanélküli vagyok..... ökológus szakterületen.

( a régi csoporttársakból csak annak van munkája szakmában aki külföldön van, aki itt maradt az tanár- vagy munkanélküli)

Egyébként egészen sok helyen dolgozhatnék, ha lenne munka:

önkormányzatok, területi igazgatóságok, magáncégek, egyesületek, vadasparkok- állatkertek, nemzeti parkok, különböző pályázatokban is részt vehet mint főállású szakértő, vagy vállalkozóként stb stb

2014. jan. 3. 21:36
 13/18 anonim válasza:
25%

-Lélegzik

-Eszik

-Iszik

-Alszik

-Gépezik

-Tévét néz

-Párkapcsolatot él

-Vécézik

-Olvas

-ír

-Beszél

-Hallgatja, hogy mások beszélnek

-Szagol

-Néz

-Él

2014. febr. 16. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm Magyarországon muslicákat tenyésztett, és azokat vizsgálta, azóta Svájcban van. Másik ismerősöm meg gibbonokkal foglalkozott, ő meg az usában van azóta , és gibbonokkal foglalkozik ott is.
2014. máj. 25. 02:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ma Magyarországon még a sima oktatást is lebutítják, kutatásra meg szinte semmi pénz nincs. Pedig a jövő azt kívánná meg, hogy a magyarok (a világ minden pontján elismert) agyukkal tegyenek hozzá a fejlődéshez.

Csak hát tényleg a külföld a jó biológusok számára járható út, itthon meg majd jó tanárok sem lesznek...

2014. okt. 4. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Muzeumnal dolgozok. Itt a biologus kollega csigakat vizsgal
2016. aug. 13. 09:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Biológus vagyok, de én sem tudtam a szakmámban elhelyezkedik. Én speciel fordítok és weblapot szerkesztek most.

Egyébként a leginkább molekuláris biológián belül lehet elhelyezkedni, esetleg orvoslátogatóként, ha van az embernek hozzá lelkiismerete.

2016. szept. 30. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon nem ajánlom a biológia szakot az egyetemen. Kivéve ha van ismerősöd, aki majd segítene elhelyezkedni.

Legalább Mscben gondolkozz. Úgyis nehéz munkát találni, nemhogy bscvel. Amúgy nagyon sok ága van.

Én inkább orvosit, gyógyszerészetit ajánlom. Vagy biomérnökit. Ezekben is van sok biosz, de elhelyezkedni könnyebb lesz

Amúgy az a baj, hogy nagyon túl telített a szakma. Több százan végeznek kb évente. Nincs ennyi munka, tényleg sokan másban helyezkednek el. Ismerős nélkül nagyon jónak kell lenni és benyalni magad a gyakorlati helyedre

2016. okt. 1. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!