Ki jön a horse evolution showra?
szerintem borzalmas volt!!
én voltam de nem a lovakat mutogaatja flóri hanem magát! a ló 3x elesett! :O borzalmas
Pignon sokkkal jobb:)
Melyik előadáson voltál? Leírnád azt is hogy főleg lovas szempontból milyen hibákat fedeztél fel?
Nekem az a rész nem tetszett egyáltalán mikor a steptáncossal "versenyeztek" mert egy erőtlen, gyenge piaffeot mutattak be, vagy még annyit sem, és az egyik hölgyike igen erélyesen nyomkodta a ló oldalába a bökőt, bár ezt inkább csak a lovas szemek látták meg.
Debrecenin voltam : )
hát figyi azabaj hogy Flórián elég magamutogató beképzelt fiucska...
A labdás az borzasztó volt mikor a ló fenekét ütötték hogy rúgjon már bele a labdába! ez gáz mert a ló ezt nemazért csinálta mert teccik neki hanem mert már nagyon ideges :S:S
a csajnak elszakatt a kengyele...
felelőtlenség.
Mikor a lovakat meg beengették akkor elestek hát lehet hogy ez olyan poén volt azoknak akik csak olyan "Lovasvagyok de simagatomalovat embereknek" de ha majd űgy esik a ló hoyg megsérül akor is vicces lesz.. :(
hát nekem is olyan fajta lovam van mint a Fehérek voltak..
hát.szerintem nagyon káosz volt..:S
jovanna:D akor szürkék:D énis lovasvagyokx d.
am estin voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!