Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ki jön a horse evolution showra?

Ki jön a horse evolution showra?

Figyelt kérdés
Főleg arra vagyok kíváncsi hogy mit vártok a műsortól, és esetleg járt-e már valaki Richter Flórián korábbi előadásán.
2009. okt. 28. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem tudok menni, de Richter Flóriánnak láttam már egy előadását, a Magyar Nemzeti Cirkuszban, még évekkel ezelőtt, és az csodálatos volt! Valamennyire értek a lovakhoz (15 éve lovagolok), azok az állatok látszott, hogy nem erőszak meg kényszer hatására produkálják magukat. Ha tehetném, ezt az előadást se hagynám ki, mert a másik nagyon nagy élmény volt!
2009. nov. 6. 19:31
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek majd az élménybeszámolók is ;)
2009. nov. 6. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:

szerintem borzalmas volt!!

én voltam de nem a lovakat mutogaatja flóri hanem magát! a ló 3x elesett! :O borzalmas

Pignon sokkkal jobb:)

2010. jan. 22. 20:58
 14/22 A kérdező kommentje:

Melyik előadáson voltál? Leírnád azt is hogy főleg lovas szempontból milyen hibákat fedeztél fel?

Nekem az a rész nem tetszett egyáltalán mikor a steptáncossal "versenyeztek" mert egy erőtlen, gyenge piaffeot mutattak be, vagy még annyit sem, és az egyik hölgyike igen erélyesen nyomkodta a ló oldalába a bökőt, bár ezt inkább csak a lovas szemek látták meg.

2010. jan. 23. 15:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Debrecenin voltam : )

hát figyi azabaj hogy Flórián elég magamutogató beképzelt fiucska...

A labdás az borzasztó volt mikor a ló fenekét ütötték hogy rúgjon már bele a labdába! ez gáz mert a ló ezt nemazért csinálta mert teccik neki hanem mert már nagyon ideges :S:S

a csajnak elszakatt a kengyele...

felelőtlenség.

Mikor a lovakat meg beengették akkor elestek hát lehet hogy ez olyan poén volt azoknak akik csak olyan "Lovasvagyok de simagatomalovat embereknek" de ha majd űgy esik a ló hoyg megsérül akor is vicces lesz.. :(

hát nekem is olyan fajta lovam van mint a Fehérek voltak..

hát.szerintem nagyon káosz volt..:S

2010. jan. 23. 23:13
 16/22 A kérdező kommentje:
Úgy értettem h. a délutánin vagy az estin :) Fehérek? Nem inkább szürkék? :D boccs, lovas vagyok :D igen, Flóriánnak valóban van arca, de leszakadó kengyelt és eleső lovat én láttam.
2010. jan. 24. 11:37
 17/22 anonim ***** válasza:

jovanna:D akor szürkék:D énis lovasvagyokx d.

am estin voltam.

2010. jan. 25. 14:35
 18/22 A kérdező kommentje:
Fura, énis estin... biiiztos romlik a szemem XD
2010. jan. 29. 17:38
 19/22 anonim ***** válasza:
elvanagyerek:DxD
2010. febr. 26. 17:33
 20/22 anonim válasza:
Szerintem aki elolvasta (volna!) az Aranybohóc című könyvet, hogy Flóri sok mindenre lehet büszke, 9 generációs cirkuszdinasztia sarja! Különben ismerem személyesen, egy nagyon kedves, szerény férfi, mellesleg nagyon jó pasi!
2010. júl. 16. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!