Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A pókok szeretik a sötétet?

A pókok szeretik a sötétet?

Figyelt kérdés
Amikor itthon vagyok, mindig le van engedve a redőny. Ezért nagyon sötét van a szobámban. Most hallottam, hogy a pókok szeretik a sötétet és megijedtem. Elképzelhető, hogy nálam sok pók bujkál?
2009. okt. 27. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Peszre, szeretik. Kedvenc helyeik a sötét poros koszos helyek. Pl. pince, garázs, sok cuccal, oda betudják magukat fészkelni. Mindig rendenk kell lennie. Sokat takaríts, és lehetőleg világos legyen a szobád!
2009. okt. 27. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem bántanak a pókok.:) Ha lesz vagy van is egy vagy kettő az is csak max álkaszáspók.. senkinek nem ártanak, még csípni sem tudnak.. ha meg épp pesti vagy és belvárosba laksz, akkor meg pláne nem lesz.. én a koliba egy élőlényt nem láttam mind meghalt a sok szmogtól..(kivéve a csótányokXD)
2009. okt. 27. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg szeretik a sötét helyeket?

Akkor asszem, hogy reflektorokat teszek szobámba... :S

Amúgy tuti, hogy a szobádban sok pók bujkál, mert szeretik a száraz, sötét helyeket.

2009. okt. 28. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!