Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ti is ugy gondoljatok hogy az...

Ti is ugy gondoljatok hogy az allatok ostobak? Ha igen akkor ti miert gondoljatok igy?

Figyelt kérdés
en azert gondolom igy mert butak nem kepesek gondolkodni nem kepesek semmit se letrehozni meg beszelni se tudnak. Csak esznek isznak aludnak nem naon csinalnak semmit. Igazam van?

2013. aug. 3. 19:32
1 2 3
 21/25 zsuzsabazsa ***** válasza:
Oda van írva, hogy ne fogadj tőle többet üzenetet. Állítsd be és kész.
2013. aug. 4. 21:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Nincs igazad!

Nem beszélnek? He, ha a kuyták uatnak szerinted mit csinálnak te észkombájn?!

A kutya vagy macska érti, hogy mit mondasz neki az emberek olyan hülyék , hogy nem értene állatul..

Meg hoznak létre dolgokat, a csimpánzok is gyártanak eszközöket és jé állatok :O !

Meg akkor valamilyen szinten mi is azok vagyunk mert az ember és a majmok ősei közösek voltak, meg mi is emlősök vagyunk tehát össz nem vagyunk külömbek egy szikrányit se!

Meg vannak oylan hülye elmebetegek akiknél egy marok lepke 10000000000000000000000x okosabb te is a csoportjukba tartozol! :D

2013. aug. 14. 19:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt jól meg mondtad. És amúgy rájöttem ő küldözgette nekem ezeket a leveleket. Még annyit, hogy szerintem az állat is tud ékezeteket írni nem úgy mint te kérdező!
2013. aug. 14. 19:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Minden állatnak megvan a magához való esze!

Sokkal intelligensebbek és kulturáltabban viselkednek a maguk módján, mint sok bunkó ember! Ha a lehetőségeikhez mérten nézed az intelligenciájukat, akkor sokkal jobban állnak sok embernél...

2013. aug. 16. 08:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Viselkedésüket tekintve alapvetően intelligensebbek az állatok. Nézz szét magad körül! Látsz bunkón viselkedő embert, pályaudvaron, utcán, piacon? Láttál valaha bunkó, alpári verebet, hódot, hangyát,vidrát, rókát...? Én sosem...bezzeg embert!

Az embernek elvileg azért adott a Jóisten több észt, hogy ha baja van az állatoknak, akkor az ember segítsen az állatokon! Sajnos nem működik úgy, ahogy kellene!!

2013. aug. 16. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!