Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Volt már ilyen valakivel?...

Volt már ilyen valakivel? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Van 3cicám és egy kutyám!De el kell menniük már keressük a leendő gazdikat!!És nem tudom hogy milyen lesz megválni tőlük!!!!!!Nem tudom fogok-e utánuk sirni vagy nem!Az egyik cica 2éve van nálunk nagyon a szivemhez nőlt!!De viszomt neki is mennie kell!!!A két testvér cicám 9hónapja van nálunk a kutyusom 15hónapja!!A 2éves cicámat szeretem a legjobban és ő van a legrégebb óta itt!!nem tudom hogy váluk meg tőlük!!!Valakivel volt már ilyen??Milyen volt??Rossz volt??Mert most úgy van hogyha elmennek azállatok kapok egy yorkshire terrier kis kutyát .....ne de ők nem pótolhatóak főleg a 2éves cica és a kutyusom!!Néha nekem is elegem van belőlük ...na de azért szeretem őket és most ugy itt a kistesóm 1hónapos és mindenhol száll a szőr és már az ágyáról meg minden honnan a szőrt szedjük...akár meg is betegedhet.. :( de azért z állatkáim is sajnálom viszont örülni fogok a yorkie kiskutyának de nem tudom hogy milyen lesz hogy elmennek!!Milyen érzés szerintetek??Ha volt már valakivel akkor milyen volt?? :'(

2013. aug. 1. 01:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha aranyból lenne az a yorki se kellene olyan áron, h megváljak a szeretett állataimtól. Ok ott a gyerek, de ez nem ok, megoldható. Am jah fogsz sírni, főleg ha érzékenyebb vagy, de még a tükröt is lehet leköpöd, ha jobban belegondolsz az érzésekbe. (jah az állataidéba is, hiszen nem egy könyvet adsz oda)
2013. aug. 1. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Már megint te vagy az? Most már nem máltai hanem yorki?

Hányszor írjuk még le, hogy tedd rendbe a meglévő állataidet, a vemhes macskát, a beteg kutyádat és utána álmodozz egy divatkutyáról!

Az kérdező előző kérdése és a rá adott millió válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__46399..

2013. aug. 1. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Elolvasva az előzőket, bocsi de szánalom az egész.

Ott megígérted hogy maradnak az állatok, erre még sem?

Azon jár az eszed hogy máltai vagy yorki, de azon nem hogy esetleg a meglévőkkel kéne foglalkozni.

Meg erre hogy nem gondoltatok hogy a fiú meg a lány macska lefog kölykezni? Mert ahogy elnézem rögtön az első tüzelésnél kapta be legyet, na most aki ennyire nincs tisztában avval hogy erre oda kéne figyelni, akkor már meg sem lepődök azon hogy miért van ott büdös, és hogy beteg a kutya is.

Talán ivartalanítani kéne az összes állatot a kutya bőrét meg kezelni + tisztán tartás és akkor nem lenne probléma.

Nem is hogy csodálom hogy büdös van ott.

Az hogy előbb gondolsz arra hogy új kutyát akarsz, nekem jobban hajaz arra hogy jó fogyasztói konzum idióta a család, akinek ha elromlik valamije máris dobják ki, és vesznek újat.

Pont ti akik menhelyről hoztatok állatot, lehetne bennetek annyi felelősség tudat hogy nem hagyjátok szaporodni az állatokat, és gyógyítjátok ami van, amit ügye szintén menhelyről hoztatok el.

Most ez mekkora felelőtlenség hogy kihozod menhelyről aztán meg te is tovább passzolod, de a legnagyobb baj hogy már nem egy ilyet láttam, még a saját ismeretségi körömben is.

Ha a macskák férgesek voltak, akkor anyád már biztosan elkapta, tehát az ellen nem most kéne védekezni mert már mind1.

Mivel a gyereknek nem lett baja a terhesség alatt, ezért már fölösleges elvinni a macskákat, mert ha beteg lenne a macska a gyerek már biztos elkapta volna, de mivel nincs baja, ezért vagy immunizálódott anyádon keresztül az öcséd, vagy nem is volt fertőzött a macska.

Most már teljesen fölösleges lenne őket elpaterolni.

A kutyától sem fog semmit elkapni, de ez úgy felidegesít mert hogy lehetnek ember ilyen hülyék?

Akkor kapnak észbe amikor már rég tök mind1, eddig sem kapott el semmit, ezután sem fog.

De egyszerűbb is az összeset kidobni és helyette venni egy kutyát, de megnyugtatlak komoly esélye van hogy az is beteg lesz, mert a fajtád majd valami szaporítottat fog úgyis venni, azok meg tudjuk milyenek.

Ivartalanítás + eü kezelés, és minden meg lesz oldva, persze ehhez értelem meg felelősség kéne.

Én csak az állatok sajnálom, és már komolyan büntetném az ilyet.

2013. aug. 1. 22:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó! Minden szavaddal egyetértek! De gondoljunk bele, h a kérdező és kis családja nem egy felelős állattartó (bűz van, száll a szőr), nem gondolom, h sétáltatva is lenne a kutya ezek után...

Talán jobb lenne az állatoknak megszabadulni ezektől a "gazdáktól".

Talán az Illatoson lenne csak rosszabb nekik :(

2013. aug. 2. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, és mielött azt gondolnád, hogy itt vagy egy rakat ember aki csak bánt téged, elöbb gondosan olvasd végig a válaszokat és ameddig nem jutsz arra, hogy valamelyikőnknek is "talán" igaza lehet, addig neked egy akváriumi hal sem való!!!
2013. aug. 2. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem hal hanem még csótány sem való neked!
2013. aug. 2. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Te jóságos ég, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen?! O.o És a szülőkről már nem is beszélek. >.<
2013. aug. 5. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!