Találtam az utcán egy kutyát aki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Aranyos kutya volt és követett engem és a barátomat. utána megsimogattuk. de! kedvtelen volt, folyt a nyála és a lába is fájt. adtam neki vizet abból ivott, kaját is adtam neki abból evett kicsit de nem ette meg mindet.
azt olvastam hogy a veszett kutyák első tünetei: flyik a nyála, kedvtelen, lebénul, étvágytalan és ha teheti, elkóborol. Én hogy simogattam a nyála ráfolyt a nadrágomra amihez persze hozzáértem.Barátom egyik idióta szokása hogy mindíg a szájába veszi a kezemet és belerakja az én számba is.. szóval valószínű , hogy a kutya nyála belekerült az én szánkba. Ettől el lehet kapni a veszettséget?
(kérlek normális, értelmes választ addjatok!! )
2013. júl. 27. 12:14
11/12 sippara válasza:
Emberek, ne ijesszük már halálra szerencsétlen lányt :D a kutya 99,9999999999999999999999%-os biztonsággal NEM lehetett veszett, ha az lett volna, ő lenne az első eset az országban közel húsz éve :D Mégis honnan kaphatta volna el? Az immunizált vadaktól, vagy az oltott kutyáktól, macskáktól?
12/12 anonim válasza:
sippara már az első válaszoló leírta hogy nagyon kicsi az esélye hogy elkapja, a kérdező mégis továbbra is feltételezte hogy elkapja. ez után nem fogom neki ismételni hogy de biztos hogy nem, hanem leirom neki hogy miből veheti észre ha az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!