Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Lehet a nyúlnak vágott füvet...

Lehet a nyúlnak vágott füvet adni?

Figyelt kérdés
Tehát amit fűnyíróval levágtam, odaadhatom a nyulamnak? Olyat hallottam, hogy felmegy az orrán a rövid fű vagy ilyesmi. Ez hülyeség? Adhatom neki?

2013. júl. 15. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szaritsd ki, es ugy mar adhatod.
2013. júl. 15. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Szárítsam ki? Mért, amúgy mért nem jó?
2013. júl. 15. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Szárítás nélkül is adhatsz neki, csak szoktasd hozzá először. Szóval eleinte csak keveset adj neki.
2013. júl. 15. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem árammal működik a fűnyíró, hanem benzines, vagy ilyesmi, akkor ne add neki.
2013. júl. 16. 01:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha tépek neki, akkor se szárítom, és nem volt még baja. Akkor is szoktassam hozzá?
2013. júl. 16. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Elmeletileg azert kell neki szaraz, mert konnyebben megemeszti. A nyulak gyomra es belrendszere baromi erzekeny, ezert nagyon kell vigyazni. Kis adagban max hasmenese lesz, de nagy adagban, ha a nyuszidnak amugy is erzekenyebb a szervezete, mar arthat. Nem tart semeddig kiszaritani amugy. A napon gyorsan kiszarad. Miertbaj az, ha szaritanod kell?
2013. júl. 16. 16:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem nehézség, csak lustaság. :D
2013. júl. 16. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen lehet. Én is azt adom neki meg szénát is mellé.
2016. aug. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!