Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tesómnak szeretnék venni...

NightHero kérdése:

Tesómnak szeretnék venni valami állatot 10. születés napjára. Annyit nyúz már vele mindenkit, hogy őneki egy állat kell! Csak az a baj, hogy nem tudom mit vegyek neki. ötleteket szeretnék!?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 17:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azzal nem lenne gond, amikor én meguntam 8évesen a teknőseimet anya átvállalta a gondozását :)
2013. júl. 13. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Vigyétek ki az állatsimogatóba egy párszor, majd ott megunja.

Vagy ha van valami ismerősötök, akinek van kutyája ott kicsit foglalkozhat vele, elég lesz az neki.

2013. júl. 14. 01:05
 13/22 A kérdező kommentje:
nem rossz ötlet:DD
2013. júl. 14. 01:35
 14/22 anonim ***** válasza:
csivava az nem nő nagyra
2013. júl. 14. 19:48
 15/22 anonim ***** válasza:
vagy nyuszi vagy lehet tengerimalac
2013. júl. 14. 19:49
 16/22 A kérdező kommentje:
esetleg beagle ... tengerimalacom volt annak vettem ilyen hámot és úgy kellet húzni , aztán szegényt már sajnáltam , hogy ott erőlködik ... énmeg húzom magam útán ( persze ez a fűben volt szóval nem lett neki baja )
2013. júl. 15. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:
a Beagle az jó csak nem olyan kicsi
2013. júl. 15. 14:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam:DDD
2013. júl. 15. 14:36
 19/22 ancsoka1 válasza:

Szerintem is jó ötlet a hörcsög!

Nekem is voltak hörcsögeim ráadásul nem is kevesen: 26-an voltak!

Vettem nekik egy höri pórázt de csak rá adtam de nem szerették!

Úgy hogy úgy döntöttem eladom!! :)

2013. júl. 15. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:

egy ilyen kisgyereknek, aki valószínűleg megunja 2 hét múlva az állatot ne vegyél kutyát!

Ráadásul Beagle-t ne! Az egyik legmakacsabb fajta, sok hozzáértőnek is fejfájást okoznak.

A kistestű kutyát meg úgy ellehet rontani, hogy egy antiszociális ideggörcs lesz, aki nemhogy örömet nem fog okozni a gazdinak, hanem megkeseríti az életét.

Valamint a kutyákat mindennap sétáltatni kell, Chipezni, oltatni, ami nem két fillér. Nagyon ajánlatos ivartalanítani is őket, az meg pláne nem két fillér. Nagyon sok figyelmet, törődést, nevelést, és tanítást igényelnek, amit egy 10 éves nem tud kielégíteni! Legyen az chiuaua, vagy egy jámbor lusta nagytestű, pl az újfundlandi. Nem, nem ajánlom a kutya tartását. Akkor inkább macskát, azok sokkal önállóbbak, igénytelenebbek(nem kell vinni őket sétálni meg stb...) Bár, őket is kell oltani, de nem tudom, hogy ez mennyire akadály.

Nekem volt görényem is, nagyon nagyon sok foglalkozást igényel, és ha hanyagolod, vagy nem adod eg neki a kellő figyelmet, akkor tud ám harapni, nem is kicsit, valamint sok mindent szétrág, lopkod.

Inkább nézzetek neki egy törpenyulat, vagy más kis szőrös állatot, úgy is csak pár napig lesz szenzáció, aztán meg nem jelent majd semmit, és csak feleslegessé válna egy olyan állat, akivel sokat kell foglalkozni

2013. júl. 19. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!