Ha meghalt a hullámos papagájom, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Eltemetni nem tudom, mert a város közepén élünk lakásban. Állatorvosnak még jópár napig nem tudnám elvinni. Tudom, hogy csúnyán hangzik, de a kukába bele lehet dobni? Nem tudom, mit kezdjek vele. :(2013. júl. 7. 10:31
11/12 A kérdező kommentje:
Egyelőre úgy néz ki, picit jobban van. Sajnos volt már vele ilyen januárban, hogy azt hittük a végét járja, aztán teljesen összeszedte magát. Az okát nem tudjuk. Állatorvos sem.
Volt már pár hullámosom még fiatalabb koromban is, hordtam őket állatorvoshoz, amikor valami baj volt, de épp eleget láttam én is, hogy tudjam, hogy amikor már csak gubbaszt, akkor nem tudnak rajta segíteni.
De amúgy eszeget, meg néha tollászkodik, szóval talán kap megint egy esélyt az élettől. Remélem...
2013. júl. 12. 08:09
12/12 anonim válasza:
Az, hogy csak gubbaszt, azt jelenti, hogy valami baja van, el kell vinni állatorvoshoz. Ha Te csak fekszel az ágyban, mert lázas vagy, akkor Te sem mész már el orvoshoz, mert neked már mind1? Mondom, az én hullámos papim is csak gubbasztott, elvittük állatorvoshoz és volt még néhány szép hónapja. Az én papagájom a halála előtti este 2 percenként elszédült és összeesett, nem ugyan az, amikor csak gubbaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!