Mi a kedvenc állatotok?
Figyelt kérdés
Meg tudjátok indokolni,hogy miért pont az amit választottál? Mi tetszik benne,miben jobb,mint a többi?^^2013. júl. 7. 10:24
1/7 anonim válasza:
Kutya, szerintem felesleges megindokolni, h miért. :D
Maci, mert olyan édesek, már ha épp nem megenni készülnek! :D
Elefánt, szintén, mert olyan édesek, főleg amíg kicsik. :D
Delfin, szerintem őt is felesleges megindokolni, h miért. :D
És végül macskák. :D
2/7 izébizébigyócuckombó válasza:
Nekem az unikornis. És azért mert cuki és az tetszik benne, hogy olyan szép. Azért jobb mint a többi, mert nagyon ritka
3/7 anonim válasza:
A panda *-* hogy miért jobb a többinél? Mert nagyon aranyosak ha valaki v. valami bántani akarja őket ők nem gyilkolnak a saját életükért hanem engedik. :( Szerintem ezért is van ilyen kevés belőlük. :(
4/7 anonim válasza:
Nyuszi :)
Mert elképesztően aranyos, pihe-puha, borzasztóan okos tud lenni, és iszonyúan ragaszkodó.
Van egy nyuszim, rengeteget figyeltem a viselkedését, mire mit reagál, hogy viselkedik velem, idegenekkel, és egyszerűen imádom a személyiségét :)
5/7 anonim válasza:
A facehuggerek. Szerintem nagyon cukik. <3
6/7 anonim válasza:
A csillámf**zláma. Azért, mert beleszerettem xDD
7/7 anonim válasza:
Kutya-mert hűséges.
Macska-mert mindig feldob még akkor is ha a legnagyobb szarba vagy.
Ló-mert régebben munkára fogták,manapság igaz,csak a sport kedvéért tartják,de én nem...
Nyuszi-csak nézz rá..Azok a szemek.
Strucc-mert olyan cuki bolyhos!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!