11/16 anonim válasza:
Már nem azért barátom, de én nem eszek húst. :)
12/16 anonim válasza:
Nyúlbört hól tudom értékesíteni?
Gratulálok.4 szóból 2 hibás.
Nyúlbőrt*
Hol*
13/16 anonim válasza:
De am rohadt okosak vagytok én is álatokat tartok és egyben még bene vagyok az álatvédõ klubokba pogramokba stb.. én is levágom a nyulat. Ha tudnátok tikis városi gyökerek hogy pont a hús feldolgozokban kinozák az álatokat kis ketrecekbe zárják és betegen hadják öket pont most bukot meg az olivo kft hogy betegen tartoták a nyulakat stb.. ezek az emberek akik álatokat tartanak szeretik az álatokat és az álatok is szeretik öket az hogy most mi levágjuk az álatainkat határozot és férfias cselekvés amire ti nemlenétek kèpesek nem azért mert szeretitek az álatokat, mert gyengék vagytok!
14/16 anonim válasza:
én is el akarok nyulat tenyészteni nem tudom hol lehet a bőrét eladni utánna nézek ugy hallottam már nem nagyon foglalkoznak a prémekel csak gyapju medve stb ezek a nagyobb emlösök bundájával,a többi hü..e gyökér mert nem tugyák hogy a vágo hidon is a nyulat MEGNYUZÁK az a petilovag vagy ki az biztol élve eszi meg a nyulat . Amugy jól teszed hogy el akaród adni a börét réggeb jól megfizették drukkolok probbáld eladni valahól.
15/16 PetralovesKen válasza:
Megtanultok már végre írni?T-T pls
16/16 anonim válasza:
Na te peti fa..si te nem vagy egy komplet gyerek én is városi vagyok de a nyulat tyukot sertést faluról vesszük mert jobb hogy te tudjad , miljen állatot eszel (mármind egéségileg) az hogy te nyersen eszed az állatokat az már te bajod és meg foghatod a heljesirásod és fell dughatod magadnak ......LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!