Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szobába tartanám,17/L, kiskuty...

Szobába tartanám,17/L, kiskutyát vegyek vagy törpemalacot?

Figyelt kérdés

Olyan állatot szeretnék akivel nagyon nagy kötődés kialakulhatna.

Kertes házban lakunk tudnám sétáltatni mind két állatot.

Írjátok már le hogy melyiket és miért ajálnjátok.

2009. okt. 11. 08:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Én a törpe malacot választanám.

[link]

2009. okt. 11. 11:05
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy ennyien válaszoltok, sokat segít a döntésben:)

Nekem nem fontos hogy fajtiszta legyen, ami számít az a kisugárzása, hogy valami megfogjon benne, akár az hogy játékos, vagy ha barátságosan néz:)

2009. okt. 11. 21:23
 13/14 A kérdező kommentje:
uccso: hát igen a kismalackák is nagyon édik, olvastam tegnap is ezt az oldalt:)
2009. okt. 11. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:

kutyát válassz, ha szobában akarod tartani! Igaz, hogy a malacot is lehet szobában tartani és hogy szobatiszta, meg okos, de a malac legnagyobb baja, hogy TÚR! a kertet tönkre teszi, feltúrja, széttúrja, és a szobában meg nem érzi jól magát, ha nincs mit túrnia. Mondjuk az ágyneműdet túrhatná, de az biztos nem az igazi. Továbbá télen fázik, nyáron napkrémmel kell kenegetni és magányos lesz. Egy kutyával séta közben összefuthatsz más kutyásokkal és lesz kivel játszania. Egy malaccal ez elképzelhetetlen!

Ja, és szerintem a kutyával se aludj együtt.. Nem azért, mert nem egészséges, vagy ilyesmi, hanem mert durván összeszőröz mindent, és ha 17 vagy, akkor hamarosan majd lesz egy fiú, aki azért nem akar veled ágyba bújni, mert az ágyneműd koszos és szőrös.

És ha egyszer beszokik az ágyba nincs menekvés!

2009. okt. 12. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!