Szerintetek is hülyék az állatok? Ők miért ilyenek?
Figyelt kérdés
sztem tök hülyék nem tudnak semmiről még magukrol sem azt sem tudják h hol vannak h egyáltalán élnek itt a földön semmit se tudnak azt se h egyszermeg fognak halni meg ezek tényleg nem tudnak semmit se miért ilyen buták ezek?2013. jún. 14. 15:07
171/182 A kérdező kommentje:
ok szolok, de akor neked veged!
2013. júl. 18. 15:42
172/182 anonim válasza:
ja szerintem is hülyék az állatok!
pont mint az komentelők...
DE egy értelmes embert találtam: a KÉRDEZŐT!!!!
174/182 anonim válasza:
Bocs kérdező, de egyszerűen azt kell mondanom, hogy hülye vagy!!! Szerinted butának lehet nevezni azt az állatot,például az én kétéves rotweiler kutyámat aki macskát látott de nem futott utána egyszerűen azért mert én azt mondtam neki, hogy ott kell maradnia, vagy amikor az ötéves kislányom leesett a hintárol szintén a rotweilerem azonnal futott hozzám a hátsó kertbe és addig nem hagyott amíg oda nem mentem. Vagy bármelyik állatot akit a többi válaszoló leírt? Egyszer kellett rászolnom erre a kutyára, egyetlen egyszer, azóta egyedül játszik a kislányommal az udvaron. Hát ezer bocs de te vagy a hülye!!
175/182 anonim válasza:
50/174!!! Egy 12 éves gyerek értelmesebb!!!!!!!
176/182 anonim válasza:
Nem veszitek észre h csak azért írta ki a kérdést,mert tudta h rögtön ugrik mindenki? A kérdező valószínűleg egy kis taknyos kölök aki unatkozik,és most rajtatok röhög...erre a kérdésre reagálni se kellene...
177/182 anonim válasza:
Tőled nem hülyébbek.Hány éves vagy 8???
178/182 Krajczár Eleonóra válasza:
Szerintem a kérdező egy nagy segf.ej Ha utálod az állatokat, akkor nem lehet az életed egy nagy habostorta. Az állatok az életünk részei, és ha okos, ha nem ezt el kell fogadni. Akkor tanítsad, és nem lesz buta, ennyi :/ Ha butának tartod az állatokat, akkor te is egy nagy buta vagy, mert ezt tudni kéne, hogy az állat egy értelmes lény, csak tanítani kell....Te sem véletlenül tanultál meg írni, neked is megtanították, gondolom azért nem tudják, hogy megfognak halni, meg, hogy most hol vannak mi történik, mert talán nem tudnak beszélni, és nem értik az emberi nyelvet, egyesmás állatok. De biztos, hogy okosabbak nálad, ezt elhiheted! :)
179/182 anonim válasza:
Az állatok nem buták. Tulajdonképpen ők is ugyanúgy képesek tanulni mint mi, csak annyi a különbség hogy amíg az emberek a beszédnek hála évszázadokig halmozták a tudást, az állatok nem képesek továbbadni
180/182 anonim válasza:
Beszélgessünk a k*rvákról...anyád hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!