Kedves kis kutyuskám most pusztult el. Nincsenek 10ezreim hamvasztásra meg hasonlókra, mégis jobban szeretem annál, hogy valami tuskó sintér elvigye és bedobja egy dögkútba. Mit tudok kezdeni így vele?
Sajnos nem kertes házban élünk... Ez a legnagyobb probléma... :(
Azért köszönöm a választ és az együttérzést.
Szia!
Először is őszinte részvétem. :(
Én mikor kicsi voltam, és meghalt szegény vizsla kutyám, mi ástunk neki egy gödröt egy fa alatt, ahol mindig is volt, és abba tettük le szegényt. Csinálhatsz neki fából egy dobozkát, amibe kényelmesen belefér, ez humánusabb megoldás, de ha erre nincsen lehetőséged, akkor viszont egy viszonylag gyorsan bomló nejlon kukás zsákba rakjátok bele szegényt.
Budapesten, a kilencedik kerületben lakom... autónk nincs, biciklim nem jó :(
mindenképpen tömegközlekedéssel kell mennem ha el akarom vinni...
gondoltam rá, hogy a szemközti parkba temetem, de azt hallottam, hogy ezt büntetik...
Dögkutak már nincsenek.
Illatos útra ha beviszed, akkor 150 Ft/kg áron semmisítik meg.
Amúgy az elásás jó, de én nem fényes nappal csinálnám, meg hát rohadt mélyre kéne, meg gondolom akkor nem sokáig kéne gondolkodnod, mert minél előbb ásni kéne, nem hiszem, hogy egy kutya tetemet akarsz tartogatni 2-3 napig a 22-24 fokos lakásban,.
Köszönöm a választ, ezt kell megpróbálnom...
Ásó és egyéb eszköz hiányában... :(
(még ismerőseim sincsenek itt akiktől kérhetnék...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!