Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol és mikor vannak Pesten...

Hol és mikor vannak Pesten vadászgörényesek számára találkozók?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán szokott ilyen lenni... Én nem ismerek senkit, aki görényt tartana, viszont jó lenne, ha néha játszhatna más görénykékkel az enyém:)

2013. máj. 22. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt szokták hirdetni, mikor van nagyobb rendezvény, most épp nincs. Illetve más, görényes fórumokon lehet keresni "játszópajtást" közös sétákhoz.

2013. máj. 22. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Ha esetleg itt is van valaki, aki szívesen lenne "játszópajtás", írjon nyugodtan:)

2013. máj. 22. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is játszópajtást keresek, de előbb az oltásokat kellene elintéztem. Munkát kellett váltanom, és nagyon sokkal kevesebbet keresek, így még el kell telnie egy kis időnek, mire futni fogja az oltásokra.

De amúgy oltások után szívesen lennénk játszópajtások :)

(a kis dögömnek van egy kis defektje: ectipias uretere van. a hüvelyén jön a pisi, ezért mindig pisis, de ezt leszámítva teljes értékű kis lény)

2013. máj. 25. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!