Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nagy pokok vannak a szobamban,...

Nagy pokok vannak a szobamban, mit tegyek, hogy 1 db se legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap is, ma is volt 1 oriasi pok.

Rendszeresen takaritok, szerintem a tetoteri ablak a ludas.. De van rajta szunyoghalo, azon attudnak vajon maszni?

Mit tegyek?? Undorodom toluk, utalom oket...

2013. máj. 10. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"A pók hozzátartozik egy egészséges lakás flórájához."

Csak az, amelyik növény, a többi a faunához tartozik.

"..a szunyogok sem tartoznak hozza, azok pl sosincsenek..."

Azért mert te nem találkozol velük még lehetnek. Nem is beszélve azokról az állatokról amikről még nem is hallottál, de tucatjaikkal élsz együtt (boldog tudatlanság). A szúnyogokra visszatérve pedig lehet azért nem találkozol velük, mert azok a rusnya pókok felzabálják őket.

"...mit tegyek, hogy 1 db se legyen?"

Költözz egy hermetikusan lezárt ládába. Hogy abban megfulladnál? Hát erre én sem tudok megoldást.

2013. máj. 11. 02:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan elektromos rovar riasztom /eredetileg szúnyogok ellen/ amelyiktől minden bogár, rovar, így a pókok is menekültek. Biztosan ma is kapni ilyet.
2013. máj. 11. 03:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a tetőtér miatt másznak be, eddig akárhol voltam(pl. nyaralni) ahol tetőtér volt, mindig ugyanaz a pókfajta volt jelen. Nem akarlak megijeszteni, vagy elkeseríteni, de ha ennyi van nálad, akkor valószínűleg már nem kintről jönnek, hanem bent szaporodnak.

Rovarirtó a legjobb megoldás ebben az esetben.

2013. máj. 11. 04:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg egy macska. Nekem 3 van, és mellettük nincs szükség szúnyoghálóra sem, szeretnek nyáron az ablakban ücsörögni és elkapdosni az erre tévedő rovarokat... esélyük sincs bejutni.
2013. máj. 11. 04:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Minket is elleptek nagy fekete pókok pár napja, ahogy kinyitom az ablakot máris futnak be, írtózom tőlük, tiszta stresszben vagyok. Tegnap este is bejött egy, pont az ágyam fölött sétált, nem mertem elaludni. Minden nap porszívózom, Bio Killel befújom az ablakot, de úgy látszik vagy a ház falán, vagy lent valahol a bokrokban, fán, nagyon elszaporodtak.
2013. máj. 11. 07:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! A pókok akkor szaporodnak el hogy ha a rovarok száma erősen megnő!Tehát ez azt jelenti hogy sok az élősködő rovar amit a pókok pusztítanak!És a pókok döntő többsége nem csípi meg az embert minek csípné? Az ember nem tápláléka és nem is csípéssel védekezik!
2013. máj. 11. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!