Az állatvédők lecsapják a szúnyogokat? Mert elvileg védik az állatokat nem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 18:30
2/10 anonim válasza:
Nem tom...Biztos lecsapják,ha látják hogy a vérüket szívják...XDXD
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat de hát állat védők és állatot ölnek nem értem!!
2013. máj. 2. 18:35
4/10 Bozsikrisz válasza:
Nyilván ezt a butaságot te sem gondoltad komolyan. Olvass utána, hogy az állatvédők mit is csinálnak pontosan...
5/10 anonim válasza:
Jogos, ezentúl hívj fajvédőnek, mert bizonyos fajokat védek, másokat meg úgy köhögés nékül öldösök, bár ettől nem tudom neked most mért lett jobb, nekem tuti nem lett rosszabb:P
6/10 anonim válasza:
a szúnyog nem állat hanem rovar !
7/10 anonim válasza:
Az állatvédő egy általános fogalom. Azt jelenti, hogy nem pusztítod azokat az állatokat, vagy az élőhelyüket, amelyek nem bántanak, és nem szolgálnak táplálékodul. Az ember mindenevő, szüksége van állati eredetű szerves anyagokra, tehát attól még lehetsz állatvédő, hogy nem vagy vegetáriánus. Ugyanígy, ha nem szeretnél maláriás lenni, vagy véresre vakarni magadat mindenhol, és hagyni, hogy esetleg elfertőződjön egy seb, akkor lecsapod a szúnyogot. Ez ilyen egyszerű.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi csak kíváncsi voltam a véleményetekre!!
2013. máj. 2. 19:45
9/10 zsuzsabazsa válasza:
Naná, hogy lecsapja. A szúnyogot nem védeni kell hanem irtani.
10/10 anonim válasza:
szerinted ki hagyná hogy
na tessék szívd ahogy csak bírod azért ennyire senki sem hüly@e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!