Ez milyen pók? Ma találtam egy ugyanilyet a lakásban és kicsit félek tőle:S
Hát pontosan nem tudom de igencsak tarantula kinézete van!
Ha ilyenek szaladgálnak a lakásban az igen rémisztő!!
Ha tudod fogdmeg mert nekem kellene. :)
Csak vigyázz meg ne csípjen és a szőréhez se nagyon érj!
Ha csak nem egy terráriumból szökött meg nagyon kicsi az esélye annak, hogy tarantula amit láttál. Sajnos a képen lévő pók mellett nincs semmi viszonyítási alap amiből meglehetne állapítani a méretét, de gyanítom egy jól megtermett példánnyal találkoztál különben valószínűleg nem vettél volna róla különösebben tudomást.
Egy tippem azért lenne, csak tipp merthogy nem vagyok szakértő de keress rá a google-ban hátha ráismersz, tehát a tippem a Magyarországon szabadon előforduló legnagyobb pók faj a Szongáriai cselőpók ami ritkán ugyan de előfordul, hogy bemegy a lakásba.
Üdv, z-dem
Nem mondod komolyan, h. ilyet találtál a lakásodban???? Eleve iszonyatos pókfóbiám van, tuti már nem laknék ott!
Hol laksz, melyik városban? Társasházban?
hát a test mérete kb 2 centi, lábbal több:S:S
amúgy nincs semmi pókom, félek is tőlük rendesen kiskorom óta:S és nem tudom, hogy valahol is lenne terrárium a környéken... amúgy Budapesten lakom panelban:S:S:S
szia!
nem hiszed el de pont egy ilyen pokot találtam ma otthon és ezt darázspóknak hivják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!