Mennyire van igény manapság Magyarországon vagy bárhol a világon olyan állatorvosra, aki haszonállatokat gyógyít?
Az lehet, hogy csökken Magyarországon a haszonállatok tartása, de ettől még nem fognak teljesen eltűnni. Legalább a nagyüzemekben meg fognak maradni.
Valamint, mivel csökken a haszonállatok jelentősége, ezért kevesebb állatorvos fog specializálódni nagyállatokra, így könnyebben fogsz munkahelyet találni, mind Magyarországon, mind külföldön. Azonban inkább vidéken vannak ilyen jellegű állások.
A lovakat egyébként sokan tartanak, és azért van jó pár szarvasmarha telep is, és vannak még a disznók (azért azok elég hangos és büdös állatok..majd ha kórbonctanból elkezdtek boncolni, akkor gyorsan rájössz, hogy 2 pár kesztyűt érdemes húzni, mert az életben nem fogod tudni lemosni azt a szagot a kezedről). A marhák egyébként jók szerintem, egy évig gyógyítottam én is szarvasmarhákat, de azért megvannak a veszélyei, és a kockázatai. Meg a lovaknak is, azok elöl harapnak, hátul rúgnak.
A csirkével meg az a baj, hogy egyszer lesznek betegek, de akkor mind...és sok lesz a hirtelen elhullás, ami viszont a Te felelősséged is lehet (vagy Rád kenhetik..).
De mindennek megvannak az előnyei, és a hátrányai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!