Miért kell ezt tenni? Miért nincs szivük?
Annyit kívánok annak, vagy azoknak akik ezt tették, hogy szenvedjenek ők is így. Ez a kutyus nem érdemelt ilyen halált, ellenben azzal aki vagy akik ezt tették. Remélem szenvedtek, ott ahol vagytok!
Jobb lett volna, ha nem látom =( Összeszorul a szívem valahányszor egy ilyen esetet látok =( Az ilyen... férgek lelketlen =( Bas*zus. :( Legszívesebben egy vascsővel verném ki belőlük a szuszt akik ilyet képesek tenni =( Addig ütném őket amíg........
Áááá >< Szegény kutyus =( SZemét rOhad*k wáááááááááááááááááááááááááááááááááááá >< Nagyon kiborulok az ilyenektől...
22/F
Az első hozzászólót ne értem, miért áll ilyen negatívan ehhez. attól, hogy lerágtátok a témát, attól még a kutyus meghalt. És a cikk nem régi.
Második válaszoló: igen, nekem is összeszorul a szívem, pedig cica párti vagyok, de szeretem a kutyusokat is. Nem értem, hogy képes valaki ilyenre. Nincs minden rendben annál aki ilyenre képes. Köszönöm a második válaszoló hozzászólását.
Ami azt illeti, az én kutyámat "csak" éheztették, nem kapott vizet nyáron, télen a szabad ég alatt aludt...és nem hagytuk annyiban, beszéltünk a tulajjal, és elhoztuk a kutyát.
Igen, lényegében nincs értelme többször "lerágni" a témát, de amíg beszélnek róla az emberek,és helytelennek nyilvánitják az ilyen jellegű dolgokat, addig van remény, hogy a következő generáció talán nem tesz ilyet.
Ha meg nem tetszik egy kérdés, nem kell rá válaszolni.
Egyetértek mindenkivel. Köszönöm a válaszokat.
Elkeserítő ez az egész. Az a baj, hogy már ez a generáció is ebben nőtt fel, a következő meg még úgy. Nagyon nagy változás kéne ehhez, sajnos ez nem 10 év lesz. Az biztos.
Az a baj, hogy állatrendőrség nálunk sosem lesz. Az USA-ban az állam működteti, ezen kívül még adományokból van bevétele. Magyarországon sosem pénzelne egy ilyen szervezetet az állam, inkább a saját zsebeiket tömik a politikusaink...
A videót meg inkább nem is nézem meg, láttam már elég megkínzott állatot, nem kell még több depresszió :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!