Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki tengerimalaco...

Szerintetek ciki tengerimalacot tartani? 16/F

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha zöldséget, gyümölcsöt, szénát adsz neki, azzal nem tudod túletetni. De azért magot is kaphat naponta egyszer. Ha nem haladja meg az 1,20-at akkor nincs túletetve.
2009. szept. 23. 21:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz! Képzeld, nekem is van 2 és énis 16/F vagyok. Nem merem mondani senkinekse, nehogy rajtam nevessenek!

Miért lenne gáz? A tengerimalac szerintem nagyon jófej állat. Az enyéim olyan okosak, ha meghallják, hogy jövök a lépcsőn kiabálnak. Meg ha meghallják a hangom akkoris. És tudják a nevüket! Már megvannak 3,5 éve. Remélem sokáig élnek majd! Ismerősnek 8 évesek a malacai. Nem gáz hidd el! Remélem sok örömödet látod majd a malacodban! És sokat foglalkozz majd vele! Meghálálja!

2009. szept. 23. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még az öcsém gimnáziumba járt, ő volt a suliban az egyik legnagyobb arc, tudod, az a kocsmázós-rocker fajta (szerencsére kinőtte), a tengerimalacainkat pedig minden haverjának bemutatta, és ha baj volt, mindig ő hordta őket dokihoz:) A világ legcukibb állatai.
2009. szept. 23. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fiú osztálytársamnak (16) is van 2. Sztem nem ciki, jó ha szereted az állatokat. 16/L
2009. szept. 24. 09:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki! Nagyon aranyos állat és ha megfelelően tudod gondozni, hol itt a gond?!

Nem hiszem,h. bármilyen állatot is ciki tartani. :)

2009. szept. 24. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Komoly felnőtt férfiak is tartják,teyésztik,sőt még kiállításokra is hordják őket.Még tengerimalacklub is van,rendezvényekkel,kiállításokkal.
2009. szept. 26. 22:08
 17/17 anonim ***** válasza:
41%
Ha már megkérdezted, kérlek szépen: NE TARTS!!! Csak szeretettel és kötelességtudattal vágj bele egy Élő Lény eltartásába, mert onnantól fogva csak Rád számíthat...
2009. okt. 2. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!