Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ti milyen állatot javasolnátok?

Ti milyen állatot javasolnátok?

Figyelt kérdés
Üdv nektek, azzal a kéréssel álok elétek, hogy segítséget ötleteket kérjek. Gondoltam, hogy veszek egy kisállatot. Nem bogárfélékre gondoltam sem kígyó félékre! Válogatok az igaz de valahogy nem vagyok oda a kígyó-bogár félékhez. Kérlek segítsetek bármilyen ötletet olvasok ha nem nagy fáradság írjátok le NAGYON KÖSZÖNÜM ELŐRE IS! <3

#állat #kedvenc #állatválasztás
2013. márc. 25. 14:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát lebeszééni nem tudsz szerintem halam lesz. Köszönöm szépen mindenkinek hálás vagyok :* <3
2013. márc. 26. 16:11
 12/19 A kérdező kommentje:
egyepként 14 évesen azért egy halra tudok ügyelni!
2013. márc. 26. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Vegyél pontyot, abból később halászlé is lehet... :D
2013. márc. 26. 20:03
 14/19 A kérdező kommentje:
kösz az ötletet XDXDXDDDDDDXDDDDD
2013. márc. 26. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Azt te csak hiszed hogy 14 évesen tudsz halakat tartani! Az akvarisztika egy nagyon nehéz/komoly és bonyolult hobbi. Nem mindegy milyen a víz ph-ja, kemény vagy lágy, kezelni kell hogy megfelelő legyen. A sima csapvíz sok esetben nem alkalmas halak tartására. Megfelelő világítás, levegőztetés, szűrés. Heti egyszer a víz háromnegyedét cserélni kell! Az akvárium mérete sem mindegy. Túl kicsiben csak szenvedni fognak a halak. Az ideális méret 60-100 liternél kezdődik!!! És még sorolhatnám.

De te ezeket már biztos tudod, ha halakat akarsz...

(Szerintem olvasgass egy kicsit a neten, mielőtt belevágsz bármibe is, ha nem akarsz csoportos elhalálozást/állatkínzást.)

2013. márc. 27. 08:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval. Halakat tartani nem csak azt jelenti, hogy bepakolsz néhány szép színes halat egy akváriumba, egész nap nézegeted és néha bedobsz egy kis kaját.

A halak viszonylag egyszerű állatok, de nekik is vannak szükségleteik.

2013. márc. 27. 09:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Tudom a halas dolgokat mert a suliban halakról kellet írni 5 oldalt s így tetszett meg a hal.
2013. márc. 28. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
azért ennél egy kicsit több kell egy halhoz
2013. márc. 28. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Bólogatós kutyát, vagy vitorláshalakat a csillárra. Üdv
2013. ápr. 1. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!