Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki a görényét...

Van itt olyan, aki a görényét nem a szobában tartja?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nem a házban, hanem mondjuk melléképületben, vagy garázsban, pincehelyiségben (ne borospincére gondoljatok hanem ami olyan mint a garázs, csak éppen lomtárként "üzemel"). Vagy egy görényt mindenképpen szobában, házban kell tartani? Mi a szokás?

Nincs görényem, csak érdekel.

2009. szept. 13. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Szija.Hát én szobában tartottam...és szerintem sokkal jobb,hogyha a házba van.. egyik ismerősöm viszotn garázsban tarotta,kijelölt neki egy nagy területet és azt elkeritette,hogy ne tudjon más helyre menni :)
2009. szept. 13. 19:31
 2/10 anonim válasza:
Az én ismerősöm melléképületben tartja, pont olyanban, mint amit leírtál, egy kis ketrecben. Kb. naponta kiviszi pár percre az udvarra szaladgálni.
2009. szept. 13. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősömnél az udvaron van tartva van neki kis házikója csőalagútjai,körbe van kerítve csirkedróttal csak a teteje van befedve és nagyszerűen elvan.Bár télre költözik a pincébe szóval nyugodtan tarthatod ott ami a lényeg mindig kell vele foglalkozni.
2009. szept. 13. 20:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Huh, ez megnyugtató! Mert elképzelhető hogy szeretnék egy kisgörényt, de a szaga miatt nem hiszem hogy tarthatnám a szobámban. Voltak tengerimalacom meg hörcsögöm a szobámban de nekik nincs szaguk. Köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 13. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szobában tartom, van neki nagy ketrece, benne függőágy meg takaró, meg ami kell. Naponta kiengedem hagyj szaladgáljon, volt már h éjszaka is kint aludt.Van neki az ágy alatt egy görény sátora na meg egy csomó játék :) Olyan 2-3 naponta szoktam vele a szabadban sétálni.
2009. szept. 13. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
eggyáltalán nem büdös:):):):):)
2009. szept. 14. 20:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Vannak tisztán tartott görényes ismerőseim és igencsak szagosak!
2009. szept. 14. 20:37
 8/10 Winner of Royal Hill ***** válasza:

De büdös!

Akármit csinálsz is velke akkor is görényszagú lesz.

Teljesen jól elvannak melléképületekben is...

2009. szept. 17. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Jóóóó...igen..jellegzetes görény szaga van..de azonkivül egyáltalán nem büdös......
2009. szept. 18. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kint tartom a melléképületben és tök jól meg van.
2009. okt. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!