Melyik szárazföldi emlős állat nem tud ugrani?
Figyelt kérdés
spektrumon volt.h az elefánt nemtud.és most keressük,hogy még mi nem2009. szept. 13. 10:31
1/11 anonim válasza:
Én is pont az elefántra gondoltam, mert még nem nagyon láttam ugrándozni őket :) Gondolom a zsiráf sem egy ugrándozós fajta akkor szerintem még a teve sem szokott ugrándozni. Max még a viziló, de az vízben is szokott lenni...
2/11 anonim válasza:
Hát mi számít ugrásnak?Helyben avgy futás közben?Egyébként szerintem a teve és a zsiráf is tud egyedül az elefánt nem.
3/11 anonim válasza:
Ja mégse:D A legyek se tudnak:D
5/11 anonim válasza:
Az számít ugrásnak, hogy ha mind a 4 lába a levegőben van. Szerintem a nagyobb testűek (elefánt, viziló...) nem tudnak.
7/11 anonim válasza:
A viziló is tud.
Szerintem csak az elefánt nem. Legalábbis úgy szokták meghatározni, hogy az egyetlen szárazföldi emlős állat ami nem tud ugrani, az az elefánt.
9/11 anonim válasza:
A tehén ugyan nem szokott futkosni, de felépítésre a bölényre meg a bivalyra hajaz, amik igenis gyorsan futnak, így van olyan pillanat a mozgás közben, hogy mind a 4 láb a levegőben van.
10/11 anonim válasza:
talán a lajhár,a tehénhez hozzátenném,hogy tud ugrani..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!