Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ismer valaki nagyin ritka,...

Ismer valaki nagyin ritka, szép és érdekes állatokat, amelyeket nem sokan ismernek és nagyon titokzatosak?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy biológia versenyre, ahol kiselőadást kell készíteni valamilyen érdekes állatról vagy növényről. Inkább az állatokat választanám, azon belül is a ritka és érdekes fajokat. Én a vámpírpolipra gondoltam, mert azon nem fog a zsűri bealudni :D Ha valaki tudna még ehhez hasonló élőlényeket, akkor nagyon hálás lennék.

A válaszokat előre is köszönöm :)

2013. márc. 3. 13:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a javaslatokat, tényleg nagyon érdekesek, amiket írtatok és küldtetek. Sokukról nem is tudtam, hogy ilyen fajok is léteznek, de immár általatok megismertem őket. Még egyszer köszi :)
2013. márc. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!