Hol lehet kapni állatszőr színező sprayt?
A pónikat csak akkor cikizzétek, ha már megnéztetek egy részt. A negyedik generáció már nem kislányoknak készült.
Viszont a malacka szempontjából nem túl jó ötlet...
21-es vagyok.
Youtube-n nézegetek videókat, és megtaláltam ezt az új MLP-t. Gondoltam, megnézem, legalább röhögök egy jót, kifigurázom, stb.
A délután maradék részét a többi epizód felkutatásával töltöttem.
21/F
(Mellékesen megjegyzem, legyen már annyi vér a pucádban hogy minimum titokban megnézz egy részt... Akkor elfogadnám a negatív kommenteket, de így csak egy szimpla hülyegyereket képzelek a monitor elé)
kedves 22 egy mese sem gyerekeknek készül, az összeset felnőttek készítik, olyan embereknek akik szeretik a műfajt... ha a te életedből már kiveszett minden varázslat, és emiatt nem tudsz értékelni egy rajzfilmet, az a te fogyatékosságod...
35/f
21-es
Ha nem hiszel nekem, legalább ezt az 5:32 hosszúságú videót nézd meg...
Nekem semmi problémám a mesékkel, rajzfilmekkel. Van amelyiket én magam is szeretem. Nekem azzal van itt a gondom, hogy a hozzád hasonló szánalmas, szerencsétlen srácok megteremtették ezt a póni divatot és mindenhol erről fröcsögnek már.
Az egyáltalán nem zavarna, ha tényleg tetszene a mese. Ugyan elég ciki, mivel kislányoknak szánták, de azért mégis, nyugodtan nézegesd, ha jól esik. De az, hogy mindenhol ezt reklámozzátok, mert ez "trendi", az marha unalmas.
ha neked csak egy tengerimalac akkor miért nem veszel inkább egy plüss állatot és aztán annak még a szemgolyóját is színezheted...hogy lehet ennyi eszed?? mivel eteted őt? lilabogyóval? és epres üdítőt iszik?
Képzeld magad az ő helyébe...neki is van dobogó szíve,akárcsak neked (habár a tiéd már lehet hogy penészes), ő is él pont úgy mint az emberek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!