Tényleg fizetnem kell azért, ha állatmentő szolgálatnak bejelentek egy kóbor kutyát?
Te még jól jártál.
Előttünk ütött el egy szerencsétlen öreg kutyát a vonat pár éve.
Csak megcsapta, élt szegény de nem bírt mozogni.
Mi nem tudtunk mit csinálni vele, se kocsi, se férfi a háznál, megemelni se bírtuk volna - nem is tett volna jót neki.
Pénzünk nem volt hogy kihívjuk az állatorvost.
Feltelefonáltuk az összes! állatvédő, állatmentő szolgálatot, a nagyobb nevű otthonokat.
Mindegyik lekoptatott a fenébe.
Az önkormányzat is.
A végén valahonnan jó vidékról jött fel egy teljesen noname állatotthon furgonja, aki ingyen elvitte a kutyát megvizsgáltatni, és kezelni.
Mivel ők nem kérnek az adó 1%-ból, ez az eset után értelmesebbnek látom másfelé adni!
Hmmm... a jegyző elvileg AZ állatvédelmi hatóság.... Nem minősítem, hogy végzi a dolgát...
Én a helyedben megkeresnék több állatvédő szervezetet: [link]
[link] (ő nem szervezet, de sztem tuti segít abban, hogy hova fordulj)
Most hirtelen ennyi. Nem biztos, hogy el tudják helyezni, de abban talán tudnak segíteni, hova fordulj. Bár most az árvízből mentenek, nem biztos, hogy azonnal tudnak foglalkozni egy jelenleg nem életveszélyben lévő kutyával, de azért próbáld meg, legfeljebb azt mondják, hogy jelentkezz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!