Mit tehet egy ember ha szemtanúja annak ha valaki lassítás nélkül elgázol egy Kutyát/Macskát?
én nem is olyan régen láttam egy kocsit, aki elütött egy kis pekingit, de direkt, mert az út szélén volt a kutya, és a kocsis ráment.
Végig láttam az egészet, ott ordibáltam a kocsisnak, de nem állt meg, sőt kimutatott az ablakon, hogy kapjam be.
én annyit tettem, hogy becsöngettem a házhoz, ahol a kutya volt, ők vitték dokihoz, és csodák csodájára semmi baja nem lett hála istennek a kuytának, holott láttam, hogy egy kerék teljesen átment rajta. sajnos a rendszámot nem figyeltem meg, de a gazda nem győzött hálálkodni
Fel lehet jelenteni, de egyrészt jó lenne ha bizonyítani is tudnád (szemtanúk), másrészt nagyon könnyen ráfoghatja, hogy az állat szaladt a kocsi elé féktávon belül, úgyhogy nem sok értelme van.
Ha van videofelvétel azzal többre mész, de nem járhat az ember mindig bekapcsolt kamerával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!