Egérragasztóba az egér nem megy bele, akkor mégis hogy gondolják?
Figyelt kérdés
Ez bevált már bárkinek is? Egy egér van a konyhában, ügyesen kikerüli az összes ragasztós helyet (látom a szekrény mögött ahogy átmászik akár 1 mm-es helyen is mellette). Kaját is beletettem neki pedig, de nem érdekli. Rosszul csináltam valamit vagy tényleg semmit nem ér a ragacs mert nincs az a hülye egér amelyik belemenne?2009. szept. 2. 15:47
11/15 anonim válasza:
Hát igen kegyetlen módszer ez a ragacsos izé. A mamámnál mi is fogtunk így egy egeret, rossz volt nézni szegényt. Az egyik oldala teljesen beleragadt, mi is próbáltuk leszedni de semmi értelme mert akkor is ragacsos marad és nem tud menni. Ilyet többet nem akarok látni sem!
Lehet kapni egy ilyen kupola formájú csapdát (ebbe kaját kell rakni), amiből már kijönni nemtud. Utána el lehet engedni!
12/15 A kérdező kommentje:
Fél nap kergetés után sikerült megfognom, szóval megúszta a dolgot. A ragacsba úgysem ment volna bele. Ez egy okos egér:)
2009. szept. 5. 19:07
13/15 anonim válasza:
Napok óta kergetek egyet. A ragasztótbeddig elkerülte, a kupolás csapdából meg kizabálta a zabpelyhet az utolsó szemig. Kezdek mérges lenni rá mert a konyában a fiókba is bement és teleszart mindent! Az biztos, h nem leszek humánus ha elkapom!
14/15 Unikornispata válasza:
A sok állatvédőnek üzenem,hogy nem feltétlen kell napokig a ragacsban szenvedtetni..ha dobsz rá egy befőttesüveget,gyorsan megfullad.Én is sajnáltam,de a lakás nem saját,így végképp nem kockáztatom meg,hogy mindent szétrágjon,mellesleg rohadtul frusztrált,hogy nem tudtam,éppen hol és mit tevékenykedik,aztán meg egész éjjel műsorozott.
15/15 anonim válasza:
A fulladásos halálnál Nincs rosszabb... 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!