Felléphetünk ellenségesen a saját területünkön a szomszéd, vagy más állata ellen?
A kérdésem facebookon olvasott vita során merült fel bennem, valakinek megverve tért haza a macskája, és azt kívánta történjen ugyanez bántalmazóval. Tehát arra vagyo kíváncsi, hogyha a szomszéd vagy más idegen macskája, állata az én kertemben van, akkor felléphetek fizikailag ellene? Mivel nem akarom, hogy ott legyen.
Azt megtaláltam, hogy aki póráz, szájkosár nélkül engedi el a kutyáját, az szabálysértést követ el. köszönöm
szerintem, utolsó, a te helyzetedben én azt csinálnám, hogyha nem tudom, hogy kié a cica, akkor megfognám, pár napra magamhoz bezárnám, persze rendesen etetném, itatnám, mintha a sajátom lenne, és ha a gazda szereti, akkor feltűnik neki az, hogy eltűnt, és jobb esetben hírdeti, akkor megkeresném a gazdát, visszaadnám neki a cicát, és mondjuk csinálnék videót róla, hogy mit művelnek a kocsiddal, meg a homokozóddal, és nyomatékosan megkérném, hogy oldja meg, mert ha nem feljelented.
a másik, hogyha nem akarod megfogni a cicát, mert valószínű úgyse keresné, akkor mi is csináltunk olyat, hogy amikor láttuk, hogy az a macska, amelyik folyton odasz@rt az ajtónkhoz, ha láttuk, hogy ott van, akkor rárontottunk, megijesztettük, és volt, hogy meg is kergettük... kb egy hétig játszottuk ezt, és a macska többet nem jött hozzánk, holott nem bántottuk, csak ráijesztettünk.
amúgy, én a helyedben felvenném videóra, amit a kocsidon randalíroznak, és megmutatnám a gazdának, mert az tényleg nem 20.000 Ft, hogy kicserélhesd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!