Legyőzhető a pókiszony úgy, ha veszek itthonra madárpókot és gondozom?
Minden tapasztalat nélkül magadra vállalnád egy olyan állat gondozását, amit ráadásul ki nem állhatsz? Baromság. És különben is, miért zavar ennyire? Nem hiszem hogy minden ház sarkán összetalálkozhatnál egy nagytestű pókkal.
Amúgy én mindig is rettegtem a fogorvostól, és a lyukas fogak miatt most járnom kell, mégis úgy érzem egyre inkább gyűlölöm.
Első!
Azért mert a bnőm Londonban dolgozik és ott vannak hatalmas pókok a házakban, és ki szoktam menni meglátogatni őt és hatalmas erőfeszítésbe kerül hogy ne mutassam ki előtte mennyire rettegek a pókoktól. Ezért.
Szerintem igen, én is ezzel küzdök/küzdöttem. Szerintem kezdd egy pár vedléses bébi pókkal, akik akkorák, mint egy keresztespók, és ahogy megnő, észre sem fogod venni, hogy már milyen nagy, vérszomjas fenevad. :D Bár én még nem jutottam el addig, hogy kézbe fogjam őket, gyakran megfordul a fejemben.
16/L
Nah utolsó vagyok, végigolvastam a kommenteket.
Először is: a fogorvost nem lehet megszeretni, ezért ez rossz példa volt. :D Másodszor: felelősségteljes madárpóktartó minimum zárható terkóba teszi az állatot. Milyen már az, hogy ki tud szökni? :/ A szökés esélyét a lehető legminimálisabbra kell csökkenteni, mert egyrészt a kiszökött pók kárt tehet magában, másrészt (főleg, ha nem egyedül élsz) mások tehetnek kárt benne, illetve ha van más háziállatod, a pók simán megölheti. :/ És persze ha panelban vagy, akkor ki tudja, hány embernek okozol stresszt, ha kiderül, hogy nincs meg a pók.
Amúgy a pókot nem célszerű egérrel etetni (azért egeret mégiscsak sajnálnék odaadni), inkább más ízeltlábúakkal, főleg csótányokkal, és tücskökkel, melyeknek megfelelő a fehérje-, és víztartalma a pók számára, másrészt kevésbé gusztustalan a kitinpáncélt kiszedni, mint az egérbőrt, szőrt, meg csontokat.
Azért írtam példának az egeret, mert ami pókot én láttam, az azt ette, és azt mondták nekem a "pókszakértők"hogy az neki milyen jó...
mind1, én úgy vagyok vele, hogy minél távolabb van tőlem, én annál boldogabb vagyok..egyszerűen kiráz a hideg tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!