Mennyi idő végigjárni a budapesti állatkertet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 19:34
1/7 anonim válasza:
Mindent végig akarsz járni? Ha igen, akkor már nyitásra menj oda. Mi a párommal csak felületesen néztünk meg a nyáron majdnem mindent. De el is ment vele az egész nap. Ha kényelmesen meg akarsz nézni mindent, és még a kiállított részeket sem akarod kihagyni, akkor több, mint egy nap kell.
2/7 anonim válasza:
Télen talán elég rá kevesebb idő is, de ki ne hagyjátok a Nagy Szikla kiállításait, vagy a Pálmaházat.
3/7 anonim válasza:
2011 nyár, m:i nyitásra mentünk és zárás előtt fél órával végeztünk....és akkor a Nagy Szikla még meg se volt nyitva...
2012 nyár: semmi nem volt , se pingvinek semmi , mindegyik állat szinte el volt zárva...
Most nem tudom.
4/7 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel szeretnék elmenni bár nem télen, hanem március végén szünetbe. Dél körül érnénk fel Pestre állatkertbe kb. 13-ra és 17-kor már zár, ennyi idő elég valamire?
2013. jan. 9. 19:46
5/7 anonim válasza:
1. vagyok. Elég, de akkor előre tervezzétek meg a térképen, hogy miket akartok megnézni, csináljatok útvonalat.
6/7 anonim válasza:
Nyitásra nem is érdemes odamenni. Az állatházak mind 10-től vannak nyitva (az állatkert már 9-től). Bent volt még az összes állat az állatházban szinte. Egy órát csak lézengtünk, jobb híján nassoltunk valamit.
Négy óra kb a felére elég.
7/7 A kérdező kommentje:
Lényegében csak cuki állatokra vagyunk kíváncsiak meg, hogy együtt legyünk(: Letöltöttem a térképet majd összeírom útvonalat. Ez az egész meglepetésnek készül:D Majd kitudakolom pontosan milyen állatokat szeret:DD
2013. jan. 9. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!