A csibéknek van "kukijuk"?
A kiscsibéknek ugyanugy van kis "izéjük" ,és majd az fejlődik ki kakas korukba,vagy hogy van ez náluk?
Előbb olvastam egy bizonyos oldalon hogy a csibéknek nincs ** csak a kakasnak.Nem tom,nem néztem még csibét ilyen megközelítésből.
hát xD
a csibe az a kiscsaj nem :)
amugymeg nekedsem 20 éves korodra hétfőről keddre fog kinőni:) xD
furcsa is lenne, szerintem van...de
nézd meg! xDDDDD
pusz
hát nekem nem fog kinőni több ok miatt :DDDD
nade..akkor a kisizék,mik ezek akkor kiskorukba?a csirke a fiu,a csibe meg a lány,és ha felnőnek,akkor lesz kakas,meg tyúk?
de szerintem a csibe az lehet fiu is meg lány is.
És ha nőnek,akkor igy van ,hogy vannak a kiscsibék,aztán lesznek csirkék,majd tyúk/kakas.
fúú...a töri tétel nem volt ennyire bonyolult:D irjon már egy csirke:DD
Köszi amugy a választ!:D
most utánanéztem..igaz..
először csibe midnegyik (1-2 hét),aztán amig ivarérettek nem lesznek (serdülőkör előtti),akkor csirke a fiú és jérce a lány,ha pedig felnőttek,akkor lesz a csaj tyúk,a pasi meg kakas.ez tiszta sor.
ezek szerint van a csibéknek is fütyijük,csak majd kakas korukra nő meh mint az embernél? szerintem igy logikus..
de nem tudom,miért irta azt a valaki h nekik nincs...ezért kavarodtam össze,hogy most akkor mi van.ne nézzetek valami perverznek,téynleg nem értettem :DD
minden bizonnyal van ott valami, mert már csibekorban szét tudják választani a leendő tojókat és kakasokat.
vagy csak más a színük?
én sem tom xD
hááát xD
nincsen mit....de ilyen kérdést..valaki a megélhetését kérdezgeti te meg azt h van e a csirkáéknek fasza xD
amugy nekem sem fog kinoni xD
de kitudja :D
amugy ha látok egy csirkefaszt! akkor rádirok xDDDD
amugy a csibe neked mikortol csibe? szoval a kis sárga szarok???? :DDDD
mert azoknak szetm nicnsen :D
de kitudja mondom...
NÉZD MEG!!!!
pusz :)
mikre nem jön rá az ember 23:25kor xD
nah mindegy ha rájöttél a csibe kuki rejtélyére akkor jóccakát :)
Ha körbenézel gyakorin,elég sokakat foglalkoztat a puncijük ph-ja..:) Hál isten,a komoly kérdéseimre és problémáimra nem itt fogok választ keresni,igy szerintem elborult világmegváltó kérdéseket ne itt keresgélj:D Csak tudnám,hogy akkor miért nem a politika rovatot olvasod?:DD
Ja a kis sárga szarok azok a csibék.Erre sikerült rájönnünk:)
Én meg azé nem megyek le a piacra h csirkefaszokat bámuljak:DDD
Unatkoztam és kiváncsiságból feltettem a kérdést,mert mondom,összezavarodtam:)
Pusz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!