Ha egy pár mondat erejéig megértené a kisállatod amit beszélsz neki, akkor mit mondanál?
Azt mondanám a papagájomnak, hogy örülök, hogy az életünk része és nagyon szeretjük, megköszönném neki, hogy bearanyozza az életünk.
Aztán megkérném, hogy hétvégén pihenjen tovább és ne ébresszen az első napsugarakkal. :D
Én elmondanám a nyuszimnak, hogy mennyire szeretjük őt, és amikor megfésülöm vagy levágom a körmét, akkor nem akarok neki rosszat.
És megkérném, hogy ne menjen fel az ágyra, mert nem szabad neki.
Rávenném a kutyámat, hogy legyen kevésbé hiperaktív, de megköszönném neki, hogy felelősségre tanított és hogy mindig ott van ha szükségem van rá.
A nyusziimnak megmondanám, hogy a wc-jük arra van, hogy a bogyókat is ott hagyják nem csak a pisit. De azt is, hogy köszönöm hogy mindig felvidítanak.
A halaimnak meg azt, hogy ne harapják le az ujjam mikor takarítom az akváriumot... :)
papagájomnak, hogy ne féljen tőlem, mert én szeretem őt és legyen bátrabb, ne csak ücsörögjön
kutyámnak, hogy szeretem és imádom és soha semmiért nem adnám oda
macseknak, hogy ne féljen, mert attól, hogy előző helyen bántották, mi imádjuk őt és soha nem bántanánk
tengerimalacnak meg hogy ne féljen és ne fusson el, mikor meg akarjuk őt fogni
Én úgy hiszem hogy értik, bár néha pont az ellenkezőjét csinálják mint amit mondok nekik.
Kutyának: Nem kell mindent és mindenkit megugatnia csak ha tényleg valami fontos történik.
Cicának: Nem másszon fel a tetőre, mert nagyon féltem hogy leesik onnan.
Nyuszimnak:Nem muszáj mindenáron szétszednie a konyhabútort és hogy csak felvenni akarom ne rúgkapáljon olyankor.
Halak: Ne ugorjanak ki a kerti tóból, mert már nem tudok több vizet kivenni belőle.
És elmondanám mindegyiknek, hogy mennyire szeretem őket és hogy szebb lett tőlük az életem. De ezt szerintem értik is :))
Én elmondanám a cicámnak, hogy nagyon szeretjük, és amióta megkaptam, olyan nekem, mintha a gyerekem lenne.
A kutyámnak, hogy ne akarja a cicát mindenáron megkergetni, amikor az az udvarra ki akar menni.
Neki még azt is elmondanám, hogy őt is szeretem, de mégsem engedhetem meg neki, hogy felfeküdjön az ágyam tetejére, mint a szemtelen macska teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!